'Rampage'-regisseur & Matt Reeves maken sciencefictionfilm 'The Epoch Index'

'Rampage'-regisseur & Matt Reeves maken sciencefictionfilm 'The Epoch Index'

Een CIA-analiste ontdekt dat mensen gedood worden door een tijdreiziger.

War for the Planet of the Apes-regisseur Matt Reeves en Rampage-filmmaker Brad Peyton gaan de handen ineenslaan om het korte sciencefictionverhaal The Epoch Index te verfilmen. Deze komt uit 2010 en was destijds gepubliceerd door de schrijver zelf, Christian Cantrell.

Quinn Mitchell is gedurende de dag een analiste van de CIA, 's avonds en tijdens de weekenden is ze een doodgewone vrouw en moeder. Na enkele, persoonlijke strijden en professionele tekortkomingen is Quinn op zoek naar de kans om zichzelf te bewijzen. Dat denkt ze met een nieuwe, maar vreemde zaak te kunnen.

Willekeurige mensen worden op de vreemdste manieren vermoord. De slachtoffers hebben allemaal een nummer met drie getallen, bij de ene in de vorm van een tatoeage, bij de ander erin gesneden of gebrand met een mes. Terwijl Quinn haar zoektocht op wereldwijde schaal voortzet, ontdekt ze iets dat wel heel bizar is. De slachtoffers worden naar een huurmoordenaar gestuurd die uit de toekomst komt. Degene die daar verantwoordelijk voor is? Zijzelf.

Het is de bedoeling dat Reeves met zijn 6th & Idaho onderneming gaat produceren. Peyton doet dat ook, middels zijn ASAP Entertainment, maar zal daarnaast ook plaats nemen in de regiestoel. Het verhaal van Christian Cantrell wordt geadapteerd door Justin Rhodes. Laatstgenoemde is één van de schrijvers die aan het script heeft gewerkt van de zesde Terminator.

NieuwsFilm

meest populair