Doden in 'Avengers: Infinity War' zijn onomkeerbaar

Doden in 'Avengers: Infinity War' zijn onomkeerbaar

Wie gaat er als eerste dood?

Met aflopende contracten na Avengers 4 voor Robert Downey Jr. (Iron Man), Chris Evans (Captain America), Scarlett Johansson (Black Widow), Mark Ruffalo (Hulk), Jeremy Renner (Hawkeye) en Tom Hiddleston (Loki) lijkt het duidelijk in welke groep er in ieder geval doden gaan vallen in de aankomende twee Avengers-films. Studio-baas Kevin Feige heeft tegenover Entertainment Weekly aangegeven dat de doden ook "voor altijd" zullen zijn.

Op de vraag van EW of de helden die dood gaan ook permanent verdwijnen uit de films, zei Feige: "Ja, ik bedoel, ik kan nagaan welke personages die we hebben gedood in onze films we hebben teruggebracht, maar deze grote helden, waarvan ik weet dat iedereen er naar kijkt...? [Pauze] Ik zou zeggen, ja. Mensen moeten oppassen met wat ze wensen."

Feige lijkt aan te geven dat de doden die vallen in het aanstaande Avengers: Infinity War of het volgend jaar te verschijnen Avengers 4 niet zullen terugkeren in toekomstige films. Dit hoeft vermoedelijk niet te betekenen dat de acteurs opduiken voor bijvoorbeeld een prequelfilm. Zo zou Johansson in beeld zijn voor een herkomstfilm.


Overigens zendt Entertainment Tonight later vandaag een video met beelden van achter de schermen bij Infinity War uit. Mogelijk volgt ook de tweede trailer, of andere een dag later. Anthony en Joe Russo's Infinity War verschijnt op 25 april in de bioscoopzalen.



NieuwsFilm

meest populair