Algemeen

Doden in 'Avengers: Infinity War' zijn onomkeerbaar

Wie gaat er als eerste dood?

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 06:00 in Algemeen
Met aflopende contracten na Avengers 4 voor Robert Downey Jr. (Iron Man), Chris Evans (Captain America), Scarlett Johansson (Black Widow), Mark Ruffalo (Hulk), Jeremy Renner (Hawkeye) en Tom Hiddleston (Loki) lijkt het duidelijk in welke groep er in ieder geval doden gaan vallen in de aankomende twee Avengers-films. Studio-baas Kevin Feige heeft tegenover Entertainment Weekly aangegeven dat de doden ook "voor altijd" zullen zijn.

Op de vraag van EW of de helden die dood gaan ook permanent verdwijnen uit de films, zei Feige: "Ja, ik bedoel, ik kan nagaan welke personages die we hebben gedood in onze films we hebben teruggebracht, maar deze grote helden, waarvan ik weet dat iedereen er naar kijkt...? [Pauze] Ik zou zeggen, ja. Mensen moeten oppassen met wat ze wensen."

Feige lijkt aan te geven dat de doden die vallen in het aanstaande Avengers: Infinity War of het volgend jaar te verschijnen Avengers 4 niet zullen terugkeren in toekomstige films. Dit hoeft vermoedelijk niet te betekenen dat de acteurs opduiken voor bijvoorbeeld een prequelfilm. Zo zou Johansson in beeld zijn voor een herkomstfilm.


Overigens zendt Entertainment Tonight later vandaag een video met beelden van achter de schermen bij Infinity War uit. Mogelijk volgt ook de tweede trailer, of andere een dag later. Anthony en Joe Russo's Infinity War verschijnt op 25 april in de bioscoopzalen.4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Akke Moeka Hara

Avatar

Dat is netzoals zeggen: kom je buitenspelen, we doen tikkertje maar als je dood bent ben je ook echt dood.
Haha maar cock widow en cockeye mogen wel echt dood blijven in deze films, cocktain cockterica ook wel eigenlijk.

Artificialis

Avatar

IMAX, Dolby Atmos, 4DX, Dolby Cinema, 3D, Laser Ultra, 2D, het is voor mij nog steeds onduidelijk wat precies de verschillen zijn. Wat wel duidelijk is, is dat ik deze film in al deze versies wil gaan zien. Zo'n evenement als dit maak je maar één keer in je leven mee. Of nou ja, in dit geval 7 keer.

Rafael11

Avatar

Denk dat Tony Stark in Avengers 4 dood gaat.

Jeroen Pasman

Avatar

In elk geval gaat Vision dood lijkt mij...... Als Thanos zijn Infinity Stone wil hebben zal hij deze toch uit diens KOP moeten rukken.
Ik vond Vision erg leuk, jammer dat daar geen solofilm van kwam

nieuwslaatste nieuws

meest populair