Algemeen

Marvel Studios gaat voor 'Black Widow' solofilm

Het script is in de maak; Johansson terug?

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 07:15 in Algemeen
De kans dat er een solofilm rond het Marvel Cinematic Universe-personage Black Widow komt lijkt steeds aannemelijker. Volgens Variety heeft Marvel Studios schrijver Jac Schaeffer aangetrokken om een script te realiseren.

De rol van Natasha Romanoff a.k.a. Black Widow wordt uiteraard gespeeld door Scarlett Johansson en zij zal na Avengers 4 (2019) in maar liefst zeven MCU-films hebben gespeeld. Na haar debuut in Iron Man 2 dook Black Widow op in The Avengers, Captain America: The Winter Soldier, Avengers: Age of Ultron en Captain America: Civil War en binnenkort in Avengers: Infinity War.

In het verleden is er veel gesproken over een solofilm rond de krachtige heldin. Producent Kevin Feige gaf al eens zelf aan graag een film rond Black Widow te maken. Het werd "een kwestie van tijd" genoemd.

Na Avengers 4 start Marvel met hun zogenoemde Marvel Cosmic Universe. In deze "nieuwe start" zijn in ieder geval de films Spider-Man: Homecoming 2 en Guardians of the Galaxy Vol. 3 te zien. Een vervolg op Doctor Strange lijkt ook inbegrepen.

19 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

dit had al veel eerder moeten gebeuren

Chris23

Avatar

Was r al toch? http://www.imdb.com/title/tt1441395/?ref_=nv_sr_6 (edit: of had iemand die grap al s gemaakt hier?)

SunChaser

Avatar

Zou een R rated moeten zijn.

Robbepost

Avatar

Haar oorsprong waar we in Ultron al wat van zagen kan best interessant zijn.
Tot dusver verloopt alles zo' n beetje chronologisch (volgens mij?) dus dat is dan niet het geval. Ook Captain Marvel zal dat niet zijn.

Ereptile

Avatar

Ik vind haar eigenlijk beter als een bijpersonage. Hetzelfde als War Machine, Falcon en Maximoff. Maar als er een goed script uit kan komen met een goed verhaal, dan zie ik dat best gebeuren.

GreenHornet

Avatar

doe dan een film over Maria Hill

Master Of Films

Avatar

Nou, nou. Na al die tijd als bijpersonage in best veel MCU films krijg ze haar eigen film. Is dat niet wat te laat? Of had Feige gedacht van, nou die Wonder Woman film werkte dus.....

P.s. Ik vind het wel zo eerlijk als Steve Rogers de bijpersonage wordt in haar solo film. Even om het even.

Robbepost

Avatar

^die zal dan niet meer in het MCU denk ik.

centr1no

Avatar

De backstory van Black Widow is niet zo heel spannend of origineel dus zal het script wel een 2-luik worden.
In 45 Minuten haar jeugd, opleiding, drama en de rest van de film het verhaaltje hoe ze bij S.H.I.E.L.D. terecht is gekomen.
Kunnen ze Hawkeye ook weer op laten draven.

benjamin

Avatar

Ze gaan alvast op snelheid gepakt worden door die Red Sparrow.

Master Of Films

Avatar

Robbepost "^die zal dan niet meer in het MCU denk ik."
Zeg nooit nooit.....tevens is het een belediging voor Natasha Romanoff om die loser van een Hawkeye in haar film te proppen. Zit die arme meid met een F-ster opgescheept, terwijl ze zelfs moest opdraven bij de 2 grootste Avenger sterren. Vergeet ook niet dat Thor The Hulk als buddy kreeg. Dus laat Steve Rogers als Captain Hydra maar opdraven.

SunChaser

Avatar

Thor kreeg Hulk als buddy omdat het een verkapte hulk movie is maar dat kan niet officieel

Decepticon

Avatar

Een NC-17 film............ :D

Sunspot

Avatar

Niet echt geïnteresseerd

Artificialis

Avatar

Kunnen we er nu van uitgaan dat zij de Infinity films dus ook overleefd? Het was op zich te verwachten dat ze het beperkte aantal vrouwen in leven zouden houden. Tenzij het een prequel wordt.

Een zelfstandige film kan best werken, zeker als ze er ook een paar andere Avengers in gooien. Je kunt met haar personage goed een The Winter Soldier achtige film maken.

Sunspot

Avatar

Haha, @ MOF :D.

Sunspot

Avatar

Ze ziet er wel super uit op de foto.

timoF1fan

Avatar

master of films je ps lijkt me een beetje moeilijk als hij ingervroren zit ,ben het met je eens maar ja

nieuwslaatste nieuws

meest populair