Eerste teaser futuristische 'Scary Love' met Tommy Wiseau

Eerste teaser futuristische 'Scary Love' met Tommy Wiseau

Wiseau gaat nu ook acteren in andermans films!

Uit de puin van een gefaalde industriële wereld, komt er een man onze toekomst redden. En dat is niemand minder dan Tommy Wiseau, de cultfiguur die beroemd/berucht werd dankzij zijn door hemzelf geschreven, gegeregisseerde en geacteerde The Room - de cultfilm die een cultfilm werd vanwege de reputatie dat het de slechtste film ooit was.

Tommy Wiseau's bizarre acteerstijl was één van de redenen dat filmfans over heel de wereld hem omarmden, ondanks dat hij daarna nooit meer in een film te zien was.

Totdat James Franco vorig jaar een film over het maken van The Room maakte en zelf daarin Tommy Wiseau speelde, en daar onder andere zelfs een Golden Globe voor won.

Niet alleen zag Tommy Wiseau de kans schoon om twee films te maken met zijn co-ster uit The Room, Greg Sestero. Maar nu gaat hij ook nog eens acteren in andermans films.

De eerste (of enige?) is de futuristische film Scary Love van Jenifer Juniper Stratford, waarin Wiseau een premiejager speelt op zoek naar zijn verloren liefde. In een toekomstig Los Angeles, dat veranderd is in een puinhoop vol mutanten, freaks en kannibalen, na de Wars of Cancellation. Daarvan is nu de eerste teaser verschenen:



NieuwsFilm

meest populair