'Jurassic World' krijgt AR-game die dino's naar je toe brengt

'Jurassic World' krijgt AR-game die dino's naar je toe brengt

Doet heel erg denken aan het immens populaire Pokémon Go.

Pokémon Go was een immens populaire AR-game voor smartphones. Natuurlijk hopen filmstudio's daar ook een graantje van mee te pikken, waaronder Universal Pictures. Dat brengt samen met Ludia een AR-game uit rond de Jurassic World-franchise. De game Jurassic World Alive brengt de dinosaurussen naar de echte wereld!

Jurassic World Alive laat de spelers door de echte wereld wandelen. Daarbij moeten ze echte dinosaurussen zoeken, interactie met ze hebben en ze als het ware verzamelen. Dino's kunnen op een kaart gevonden worden en middels een in-game drone kunnen vervolgens DNA-stalen verzameld worden.

Die kunnen gebruikt worden om dinosaurussen die al in bezit van de gebruiker zijn naar hogere levels te brengen. Daarnaast is het mogelijk voor gebruikers om dinosaurussen in het laboratorium te maken, zoals bijvoorbeeld de Indominus Rex en de Indoraptor. Eenmaal gevangen dinosaurussen kunnen gebruikt worden in real-time player-versus-player gevechten.

De game zal vlak voor de release van Jurassic World: Fallen Kingdom op 7 juni beschikbaar gemaakt worden op Android en iOS.



NieuwsFilm

meest populair