Is Tom Cruise de nieuwe Green Lantern?

Is Tom Cruise de nieuwe Green Lantern?

Christopher McQuarrie schijnt te regisseren.

Warner Bros. is nog altijd druk bezig met de ontwikkeling van het DCEU. Onderdeel daarvan wordt een Green Lantern-film, die nu mogelijk geregisseerd wordt door Christopher McQuarrie. Dat meldt That Hashtag Show in een bericht op basis van anonieme bronnen binnen de filmstudio.

Hoewel het nieuws van McQuarrie als regisseur erg interessant om te horen is, is de bredere implicatie dat wellicht nog veel meer. De regisseur werkte de afgelopen jaren met Tom Cruise samen aan Jack Reacher, Mission: Impossible - Rogue Nation en Mission: Impossible - Fallout. Naar het schijnt zou Cruise ook in Green Lantern spelen.

De huidige versie van de film die in ontwikkeling is, bevat een wat oudere, meer ervaren Hal Jordan. Die is al een Green Lantern-veteraan op het moment dat hij de jonge nieuwkomer John Stewart ontmoet. Warner zou voor de rol van Hal zoeken naar een acteur van tussen de 39 en 50 jaar oud en daar past Cruise net niet in (met zijn 55 jaar), maar hij geldt vaker als uitzondering op bepaald regels.

Zou jij naar een Green Lantern-film gaan met Cruise in de hoofdrol?



NieuwsFilm

meest populair