Moeder Charlize Theron koopt marihuana voor haar beroemde dochter

Moeder Charlize Theron koopt marihuana voor haar beroemde dochter

Een zorgzame moeder dus!

Actrice Charlize Theron (Atomic Blonde, Fast & Furious 8) wordt nog goed verzorgd door haar moeder. Zo goed zelfs, dat haar moeder bereid is om drugs voor haar te kopen, zo vertelt Theron in een interview ter promotie van haar nieuwste film Gringo bij Jimmy Kimmel Live!.

De in Zuid-Afrika geboren actrice Charlize Theron heeft een hectische baan met haar werkzaamheden in Hollywood. Regelmatig is haar slaapritme dan ook flink verstoord en dat is niet goed voor de gezondheid. Om beter te kunnen slapen, is Theron nu aan de marihuana geslagen. "Ik sta er altijd voor open om van alles uit te proberen. Je leeft immers maar één keer, dus waarom ook niet?" zegt ze tegen talkshowhost Jimmy Kimmel.

"Mijn moeder en ik hebben allebei een slecht slaappatroon. We slikken allebei ook slaappillen. Ik stelde onlangs voor om eens marihuana te proberen om te kijken of dat wel helpt om de nacht goed door te komen", zegt Theron openhartig over haar slaapproblematiek. De 42-jarige actrice had gerust zelf de drugs willen inslaan, maar dat bleek niet nodig te zijn.

"Ik dacht echt dat ik degene was die verantwoordelijk zou zijn voor die aankoop. Vorige week, kwam mijn moeder bij me langs met een blikje marihuana, dat ze heeft achtergelaten op de keukentafel", vertelt Theron. Volgens Theron had haar moeder zich inmiddels al goed verdiept in de vele mogelijkheden met marihuana.

Theron is momenteel dus te zien in de drugsgerelateerde film Gringo en moest zeggen dat ze het zich niet kan voorstellen dat haar moeder daadwerkelijk de drugs heeft gekocht. Overigens is marihuana legaal in Californië, waar de actrice en haar moeder wonen.



NieuwsFilm

meest populair