Regisseursproblemen 'Bond 25' lijken voorbij

Regisseursproblemen 'Bond 25' lijken voorbij

Danny Boyle zou toch tekenen.

Het gerucht gaat dat Danny Boyle getekend heeft voor Bond 25, op voorwaarde dat zijn idee voor het script goedgekeurd wordt. De regisseur werd toen Sam Mendes besloot na twee films te stoppen met de franchise al meteen genoemd als mogelijke opvolger.

Nu is het dus mogelijk aan Boyle om het verhaal van Daniel Craigs James Bond tot een einde te breien. Eerder leek het er nog op dat Boyle juist niet aan de slag zou gaan met 007, toen hij tekende voor de regie van een musical. Gespeculeerd werd dat Bond 25 dan uitgesteld zou worden, maar nu schijnt het zo te zijn dat Boyle toch gewoon regisseert en de geplande release van november 2019 haalt.

Dat kunnen we schrijven op basis van bericht van Baz Bamigboye, een columnist voor de Daily Mail. Hij is doorgaans redelijk welingelicht als het op de Bond-franchise aankomt, dus we zijn geneigd hem te geloven. Bamigboye meldt dat Boyle enkel regisseert als het script dat hij samen met John Hodge maakt, geaccepteerd wordt. Dan zou het script van Neal Purvis en Robert Wade nog terzijde geschoven worden.

Bond 25 staat gepland voor 8 november 2019.



NieuwsFilm

meest populair