Algemeen

Vin Diesel wordt comicheld 'Bloodshot'

En mag een filmuniversum inluiden.

door Jim Pedd om 13:27 in Algemeen
Deadline meldt dat acteur Vin Diesel een handtekening heeft gezet onder het contract van Bloodshot. Daarmee is de acteur ook echt te zien als de gewelddadige held van Sony Pictures. Eerder zongen namen als Jared Leto en Mark Wahlberg rond voor deze rol, maar Diesel heeft nu dus gewonnen.

Het script van de film komt van Eric Heisserer, die ook het briljante Arrival schreef. Verder is Dave Wilson regisseur van een film die omschreven wordt als een "klassieke film zoals die uit de jaren tachtig, die doet denken aan RoboCop, Terminator en Total Recall." De opnames gaan in juli van start en een releasedatum is er nog niet.

Bloodshot werd in 1992 bedacht door Kevin VanHook en Yvel Guichet en volgt een voormalig soldaat die geïnjecteerd wordt met nanotechnologie. Daardoor krijgt hij de kracht van regeneratie en kan hij zijn lichaam transformeren. Nadat zijn geheugen meermaals gewist is, wil hij zijn werkelijke identiteit ontdekken en wraak nemen op diegenen die hem tot een wapen omgebouwd hebben.

Bloodshot is gepland als het eerste deel in een filmuniversum rond Valiant-comics.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

ThomasOMalley

Avatar

FT "Verder is Dave Wilson regisseur van een film die omschreven wordt als een "klassieke film zoals die uit de jaren tachtig, die doet denken aan RoboCop, Terminator en Total Recall.""
Succes.

Robbepost

Avatar

Yeahhhhh!!!
Kwaliteit gegarandeerd met VD

Goku32

Avatar

Echt elke acteur,actrice, worden superhelden in films. Vroeg of laat worden er alleen maar zulke films gemaakt. Want ze weten dat daarzo het geld is. Dus iedereen zal wel superheld of villian worden daarzo in Hollywood

Sunspot

Avatar

Cool, klinkt goed qua verhaal.

Candyass Diesel zal het ook wel oke doen, misschien is dit zijn kans om eens een succesvolle solo-film te maken weer :d

Dirk Diggler

Avatar

Klinkt ook wel als een Diesel film. Geen superheld voor nodig dat is 'ie al.

justmikemovies

Avatar

Diesel in twee comic reeksen.. Interessant..

NieuwsFilm

meest populair