Algemeen

'Spider-Man: Homecoming'-vervolg gaat naar Europa

Spidey doet drie Europese steden aan.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 12:03 in Algemeen
Mooi nieuws rond Spider-Man: Homecoming 2. Het lijkt erop dat de avonturenfilm van Marvel ook naar Europa komt. Het vervolg op de debuutfilm van de jonge Peter Parker (Tom Holland) zal in 2019 in première gaan en wordt klaarblijkelijk een internationaal avontuur.

Production Weekly meldt dat het vervolg op 19 mei met de productie begint. Opnames zullen uiteraard in New York plaatsvinden, waar Peter gevestigd is en het tegen misdadigers opneemt. Maar er zijn ook andere locaties die bezocht worden: Londen, Venetië en Praag. Het schijnt dat er verschillende Europese agentschappen een belangrijke rol krijgen, wat nu zo'n beetje bevestigd lijkt te zijn.

Homecoming 2 wordt een interessante film. Het is de eerste MCU-film na Avengers 4, een avontuur waarin Peter Parker vermoedelijk emotioneel beschadigd is. Van statements van verschillende castleden weten we dat de film draait om de nasleep van de strijd met Thanos (Josh Brolin) en dat het de opzet van het MCU van de toekomst wordt.

Vanaf juli 2019 draait de film in de bioscoop.

21 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

dakai-world

Avatar

In de comics hebben ze intussen Peter Parker goed weten uit te diepen qua persoonlijkheid. De heldendaden die hij als Spidey verricht, gaat niet altijd even goed (zoals bij Homecoming ook het geval was) en dat heeft zijn impact op de persoon Peter Parker.

Ik ben benieuwd hoe de gebeurtenissen in Infinity War zullen werken op Spidey. Ik gok dat de kans dan ook zeer groot is dat Stark overlijdt en dat Peter linksom of rechtsom daarmee te maken heeft.

Robbepost

Avatar

^ ik denk rechtsom!

dakai-world

Avatar

@Robbepost, die rechter uppercut van Thanos kunnen we natuurlijk niet onderschatten ;)

Jaws

Avatar

Laten we hopen dat hij beter is als het eerste deel. WT een slechte film was dat. Misschien wel de aller slechtste van Marvel.

Goku32

Avatar

Spidey slingeren over de Grachten van Amsterdam zou vet zijn

GreenHornet

Avatar

zijn er ook Europese Marvel Villains?

Frietgezicht

Avatar

@ Dakai,intussen? Dat deden ze 20 jaar geleden al.

Hendrik de Kijzer

Avatar

Goku32 12.03.2018 14:45
"Spidey slingeren over de Grachten van Amsterdam zou vet zijn"

Toen ik de titel las dacht ik meteen aan achternaam van de acteur.

Hendrik de Kijzer

Avatar

Green Hornet 12.03.2018 14:53
"zijn er ook Europese Marvel Villains? "

Ulysses Klaue is Europees.

Master Of Films

Avatar

Hendrik de Kijzer "Ulysses Klaue is Europees."
Had begrepen dat hij half Belgisch/half Zuid-Afrikaans. Dat Zuid-Afrikaanse accent lag bij Andy Serkis er wel dik boven op, wat wel goed paste bij Ulysses. Maaja we praten over Andy Serkis hé ;)

Hendrik de Kijzer

Avatar

Master Of Films 12.03.2018 16:24

Hendrik de Kijzer "Ulysses Klaue is Europees."
Had begrepen dat hij half Belgisch/half Zuid-Afrikaans. Dat Zuid-Afrikaanse accent lag bij Andy Serkis er wel dik boven op, wat wel goed paste bij Ulysses. Maaja we praten over Andy Serkis hé ;)

Ja, ik vond dat accent ook wel goed passen. Ik weet niet meer precies wat zijn afkomst was in de comics, maar tegenwoordig zijn er zoveel aarden en origins. Ik heb ook dat van die Belgische afkomst gezien, maar ik lees ook veel dat hij Nederlands zou zijn. Geboren in Vlaardingen en natuurkunde gestudeerd in Delft. Ach, en dan is hij soms ook nog Duits, zal wel aan zijn stemming liggen welke afkomst hij heeft.

rainking

Avatar

Toen ik Europa in de titel zag staan, was ik al bang dat het om Parijs ging. Ik werd meteen herinnerd aan de verhaallijn van Sins Past. Dat en One More Day zijn 2 verhalen waar niemand op zit te wachten. Nou zal dat sowieso niet gauw gebeuren, temeer omdat hij dan al een tijdje relaties met Gwen Stacy en Mary J. Watson gehad moet hebben.

Ed Crane

Avatar

Homecoming nog niet gezien. Is het wat?

Artificialis

Avatar

Ed Crane "Homecoming nog niet gezien. Is het wat?"

Als je liefhebber van Marvel, Spider-Man en het Marvel Cinematic Universe bent wel. Ik vond het een leukere film dan Black Panther in ieder geval.

poptasi

Avatar

hij kan hopelijk tussendoor ff op de wallen rondslingeren

Gigan72

Avatar

@Ed
Nee is bout je mis niets
Maar goed misschien vindt jij hem wel goed.
Vindt je het niets kan je hem nog altijd uitzetten.

Frietgezicht

Avatar

@ Ed,beetje vergelijkbaar met Ant-Man, niet memorabel, niet een must see, maar je hebt actie en wat humor en wat vermaak en allemaal goed gemixt dus prima gedaan.


Beter in ieder geval dan die vorige 5 matige films met Spidey.

Robbepost

Avatar

Ik denk dat jij er niet veel aan vind @.
Veel kinderlijke humor.

nieuwslaatste nieuws