Algemeen

Schwarzenegger: script 'Triplets' is klaar en Eddie Murphy doet mee

Ook heeft de spierbundel een idee voor de nieuwe 'Terminator' film...

door Wouter Drummen om 14:31 in Algemeen
Dertig jaar geleden verscheen de komische film Twins met hoofdrollen voor Arnold Schwarzenegger en Danny DeVito, die twee broers speelden. De film was een commercieel succes en een paar jaar geleden werd aangekondigd dat een vervolg zou volgen, namelijk Triplets met Eddie Murphy in de rol van de derde broer. Een lange tijd hebben we er niks meer over gehoord, maar nu is er weer voor het eerst iets meer duidelijkheid.

Zo liet Schwarzenegger weten tegenover Deadline dat het script is afgerond en Murphy ook een contract heeft getekend voor het vervolg en dus sowieso in Triplets te zien zal zijn. Ook legde hij uit waarom Eddie Murphy pas zo laat zijn broers tegen komt; hij maakte, net zoals in Twins, ook deel uit van het genetische experiment om de perfecte mens te creëren met het sperma van verschillende mannen. In de film krijgt Schwarzenegger alle talenten, maar bij DeVito gaat het mis. Volgens Schwarzenegger is er ook iets mis gegaan bij Murphy, wat zorgt voor een: ''Grappige rol, die het resultaat is van het mixen van sperma''.

Toch kan het nog wel even duren voordat de film daadwerkelijk gemaakt wordt, want eerst gaat Schwarzenegger aan de slag met Terminator 6, waarvoor hij al een goed verhaal had bedacht: ''Het lijkt me een leuk idee om als de T800 naar 2019 te reizen om Trump uit de gevangenis te redden!''

12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Darthmar

Avatar

Alleen wacht niemand erop.

Master Of Films

Avatar

Van de Ahnuld + Ivan trilogie vond ik alleen Kindergarten Cop de moeite waard. Deze heb ik dan ook meerdere malen gezien.

Twins & Junior daartegen. Ugh....1 keer gezien, ergens in de jaren 90 toen videobanden heel normaal waren. Daarna nooit meer gezien. Ook geen behoefte. Ik vond deze films erg flauw. Triplets is dus bij mij niet aanbesteed.

SunChaser

Avatar

Déze film wordt al 30 jaar aangekondigd. Nu al het script klaar?

Goku32

Avatar

Hoezo wacht niemand hier op, ik ben eigenlijk wel benieuwd naar deze film vond deel 1 wel grappig. En die actrice was lekker die met arnold ging. En ben wel benieuwd naar Eddie het is lang geleden dat we hem hebben gezien in een film

Moviemagic

Avatar

Ik wil deze toch ook wel zien. Die lekker actrice is Kelly Preston en ziet er nog steeds uit om een #metoo-aanklacht aan je broek over te hebben. Het zal niet superhoogstaand worden maar who cares...zolang we maar iets te lachen krijgen.

Daanminator

Avatar

@ darthnar,

Dat denk je maar ik ben ervoor in.

Sunspot

Avatar

LOL, Triplets lijkt me wel leuk.

noah81

Avatar

Kijk hier toch wel zeer naar uit hoor!!

McGraig

Avatar

Eddie Murphy loopt die twee Belgische filmmakers al maanden op te geilen dat ze Beverly Hills Cop vier mogen maken. Dat zal dan ook nog wel even duren. Verder voorzie ik een hoop flauwigheid waar niemand op zit te wachten. Liever Beverly Hills Cop 4, Raw Deal 2 en War of the Roses 2

Decepticon

Avatar

Ik zeg ook, laat maar komen, lijkt me weer leuk.
Ik heb Twins altijd heel erg leuk gevonden, nog steeds en geilde altijd hard op Kelly Preston, brrr wat lekker.
Zou leuk zijn als die 2 dames ook gewoon weer van de partij zijn.

Sunspot

Avatar

^

Ja, zou leuk zijn, maar ja, Hollywood he, zijn waarschijnlijk weer te oud. Hoewel, die ARnold en zo zijn stukken ouder, dus zie kans dat ze kan terug keren.

Serieus, gebeurt te vaak dat vrouwen na jaren worden ingeruild in een franchise.

WAs dan ook echt verbaasd bij Indiana JOnes uit 2008, laatst nog gekeken op dvd. Is gewoon cool dat na al die jaren gewoon dezelfde vrouw erin zit.

pmw84

Avatar

Arnie gaat olie bedrijven aanklagen ivm moord, check FB en nieuws

NieuwsFilm