Algemeen

Zazie Beetz heeft getekend voor drie 'X-Men' films

Maar welke?

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 15:50 in Algemeen
Actrice Zazie Beetz maakt in Deadpool 2 haar debuut als mutant Domino. Dat zal niet de enige film zijn waarin ze het personage speelt; waarschijnlijk voegt ze zich ook bij X-Force. Uit een profiel van Beetz, geschreven door The Hollywood Reporter, heeft de actrice voor drie films getekend.

We weten van acteur en hoofdrolspeler Ryan Reynolds dat Deadpool 2 deels dient als opzet van de X-Force-franchise. Dat is een keiharde variant van het gewone X-Men team, met leden die er niet voor terugschrikken mensen te vermoorden en wat bloed te doen vloeien.

Dat Beetz in X-Force speelt is dus niet heel vreemd. Maar welke film ze daarna krijgt is maar de vraag. Wellicht wordt dat een derde Deadpool-film, die vast en zeker gemaakt zal worden. Een andere mogelijkheid is een solofilm, of een productie waarin Cable (Josh Brolin) in zijn eentje de hoofdrol heeft.

In welke derde film denken jullie dat Beetz als Domino te zien is?

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

dan zal Terry Crews ook wel bij getekend hebben

Colruiter

Avatar

Hopelijk zijn alle mutanten binnenkort bij Disney en wordt er een nieuw X-universe opgestart met X-men, X-factor, X-Force, New Mutants etc. en is de derde film van Domino in dat X-universe deel 1 van de X-Cutioners-Song-trilogie... We kunnen maar hopen...

SunChaser

Avatar

Vind je het maar bizar dat fox ineens een tsunami van Marvel films voorbereid

Artificialis

Avatar

Tim Miller was dé belangrijkste factor voor het succes van de eerste film. Zijn vertrek gaat nog gevoeld worden.. Voor de mensen die Ryan Reynolds de belangrijkste factor voor het succes van de film noemen verwijs ik graag door naar X-Men Origins: Wolverine.

ThomasOMalley

Avatar

^Waarom leg je bij de ene film de verantwoordelijkheid bij de acteur en bij de andere film bij de regisseur?

Extra vreemd gezien het feit dat Reynolds niet achter de versie van Deadpool stond in X-Men Origins: Wolverine en bij Deadpool uit 2016 juist de volledige vrijheid had om zijn visie van het karakter over te brengen.

Master Of Films

Avatar

Artificialis "Voor de mensen die Ryan Reynolds de belangrijkste factor voor het succes van de film noemen verwijs ik graag door naar X-Men Origins: Wolverine."
Nou nee internetbubbeltje. Ik geloof je leugens niet. Ik trap daar niet in.

Voor de mensen die Ryan Reynolds de belangrijkste factor voor het succes van de film noemen verwijs ik graag door naar LA Times.
Ryan Reynolds on putting blood, sweat and 10 years of his life into 'Deadpool'.

Tevens is het meteen woord bij kracht voor ThomasOMalley.

Uiteraard mag men ieder beoordelen of Tim Miller nou werkelijk de belangrijkste factor was geweest. Lees dan het volgende verhaal maar, heeft iets met Ryan Reynolds te maken en hoe hij de belangrijkste factor was.

Ryan Reynolds loved Deadpool so much, he paid out of pocket to have his writers on set

Artificialis

Avatar

ThomasOMalley "^Waarom leg je bij de ene film de verantwoordelijkheid bij de acteur en bij de andere film bij de regisseur?"

Ik leg bij beide films de verantwoordelijkheid bij de regisseur. Ik verwijs naar X-Men Origins: Wolverine om aan te tonen dat de aanwezigheid van Ryan Reynolds op zichzelf geen garantie voor succes is.

@MasterOfFilms
Leuk om te lezen dat Ryan Reynolds zo'n enorme toewijding voor deze rol en dit project heeft gehad. Niemand zal ontkennen dat hij de rol goed speelt. Maar ik denk dat het wegsturen van Tim Miller nog wel eens een negatieve invloed op het vervolg zal hebben.

benjamin

Avatar

Artificialis "Ik verwijs naar X-Men Origins: Wolverine om aan te tonen dat de aanwezigheid van Ryan Reynolds op zichzelf geen garantie voor succes is."
Maar er is wel een klein verschil in de zin dat Reynolds niet exact dezelfde functie heeft in beide gevallen aangezien hij bij Deadpool ook producer is.

nieuwslaatste nieuws

meest populair