Video

Zwarte man met blanke stem in vermakelijke trailer 'Sorry to Bother You'

Lakeith Stanfield schopt het ver in een vaag universum waar telefonische verkopers succesvol worden.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Rik Timmer om 06:00 in Video
Distributeur Annapurna Pictures heeft onlangs de eerste trailer van Sorry to Bother You online gezet, een apart ogende komedie van muzikant/filmmaker Boots Riley. In de hoofdrol treffen we Get Out en Death Note-acteur Lakeith Stanfield aan als een man die met pijn en moeite begint aan een carrière als telemarketeer. Vervolgens krijgt hij van een collega een gouden tip die alles verandert. Bekijk de beelden hieronder.

Cassius Green, een zwarte man in Californië, heeft weinig geld en zit met vele schulden opgescheept. Hij is wanhopig en neemt de eerste beste baan aan die hij kan krijgen: telefonische verkoper. De mensen die Cassius aan de lijn krijgt willen hem echter niet te woord staan. Daaropvolgend krijgt hij het advies om zijn blanke stem toe te passen. Door dit te doen boekt Cassius meteen enorm succes en krijgt hij promotie van zijn geheimzinnige en cocaïne snuivende baas. Dit, tot groot ongenoegen van Cassius' vriendin - een activiste.


De blanke stem van Cassius wordt verzorgd door komiek David Cross. Zijn vriendin en baas worden respectievelijk gespeeld door Tessa Thompson en Armie Hammer. Danny Glover, Steven Yeun, Patton Oswalt en Terry Crews duiken ook op. Boots Riley filmde met een scenario dat hijzelf heeft geschreven. Sorry to Bother You draait in de VS vanaf 6 juli.1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nieuwslaatste nieuws

meest populair