Algemeen

Klaar voor de trailer van 'Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald'?

Vandaag komt ie!

door Bram de Groot om 07:16 in Algemeen
Later vandaag verschijnt de eerste trailer voor Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald, uiteraard het vervolg op het succesvolle eerste deel Fantastic Beasts and Where to Find Them uit 2016. Zoals gewoonlijk is er alvast een teaser verschenen, dit keer overigens iets origineler. Check de beelden hieronder.


David Yates' The Crimes of Grindelwald laat meer zien van de duistere plannen van Johnny Depps personage Gellert Grindelwald. In het eerste deel werd hij nog met de hulp van Eddie Redmayne's Newt Scamander gevangen genomen door de MACUSA (Magical Congress of the United States of America), maar Grindelwald is ontsnapt en heeft flink wat handlangers om zich heen verzameld om zijn droom waar te maken: heersen over de niet-magische wezens.

Andere personages zijn Katherine Waterstons Tina Goldstein, Poppy Corby-Tuechs Rosier en Jude Laws jongere Albus Dumbledore. Vanaf 15 november in de bioscoop en later vandaag dus de eerste trailer!

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Mav Damian

Avatar

Off topic: eerste recensies van a quiet place zijn er en zijn verrassend positief.
https://www.rottentomatoes.com/m/a_quiet_place_2018/

GreenHornet

Avatar

Spelen deze films af in een alternatief universum of in dezelfde wereld als Harry Potter.

Master Of Films

Avatar

GreenHornet "Spelen deze films af in een alternatief universum of in dezelfde wereld als Harry Potter."
Geen van beide. Het speelt zich af na de Catweazle en Ivanhoe tijdlijn. Daarom raad ik je van harte aan om die series eerst te gaan zien.

nooffencetaken

Avatar

@GreenHornet: Nee dit is een programma van RTL 4. Carlo Boszhard en Irene Moors hebben zich verkleed als kinderen met een toverstok en hebben het nummer van Harry Potter gejat en een beetje bewerkt.

Tv kantine heet het geloof ik.

Warhasbegun

Avatar

ik vind de trailer een beetje matig, maar dat vond ik ook bij de eerste film en die heeft me verrast, dus ik laat me graag weer verrassen

NieuwsFilm

meest populair