Algemeen

Sneak peek 'Avengers: Infinity War' toont slagveld in Wakanda

En Hawkeye in beeld.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 13:33 in Algemeen
Het Amerikaanse televisieprogramma Entertainment Tonight heeft een sneak peek mogen uitzenden voor Avengers: Infinity War. Er was dus geen nieuwe trailer en gezien de release van de trailer voor Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald later vandaag zal die ook niet snel verschijnen.

In onderstaande video zie je een aantal nieuwe beelden van achter de schermen en kun je kijken naar interviews met de cast en crew die zich voorbereiden op het gevecht in Wakanda. We zien onder meer Chris Evans (Captain America), Scarlett Johansson (Black Widow) en Anthony Mackie (Falcon) in de interviews, aangekleed als hun personages.


De trailer voor Anthony en Joe Russo's Infinity War, vanaf 25 april in de Nederlandse bioscoopzalen, verschijnt vermoedelijk wel deze week. In de States start namelijk aankomende vrijdag de pre-sale van de bioscooptickets. Hieronder wel een verder weinig onthullende Japanse trailer:


Overigens ook aardig is dat er een zestiende (fan made) cover van Entertainment Weekly is verschenen voor Jeremy Renners personage Hawkeye. Iets dat Renner wel kan waarderen:9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

HAWKEYE!!!!!

Waarom gaat Marvel nou weer een Black Panther maken terwijl ze Hawkeye hebben in hun assortiment hebben. Ik wil minstens 3 Hawkeye films(*) hebben. Malekith the Accursed mag in de herkansing voor de bad guy. Hawkeye heeft wel wat target practice nodig.


(*) want een TV serie van Hawkeye is niet handig vanwege Arrow TV serie.

JIGSAW8

Avatar

Holy shit wat een geile haarstijl heeft die hawk eye zeg. EN WAAR DEFAK IS ANTMAN? ! UIT DE FILM GEKNIPT DISNEY?!

Dirk Diggler

Avatar

Duidelijk dus dat dit het begin van de film is.
Th'Anus is coming...

Mav Damian

Avatar

Nou jullie weten toch dat die foto van Hawkey fanmade is.

chefry1983

Avatar

de film heeft helemaal geen 2e trailer nodig. trailer 1 is toch niet te overtreffen en mensen gaan toch wel naar de film toe.
Zo spannend !!

nieuwslaatste nieuws

meest populair