Sneak peek 'Avengers: Infinity War' toont slagveld in Wakanda

Sneak peek 'Avengers: Infinity War' toont slagveld in Wakanda

En Hawkeye in beeld.

Het Amerikaanse televisieprogramma Entertainment Tonight heeft een sneak peek mogen uitzenden voor Avengers: Infinity War. Er was dus geen nieuwe trailer en gezien de release van de trailer voor Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald later vandaag zal die ook niet snel verschijnen.

In onderstaande video zie je een aantal nieuwe beelden van achter de schermen en kun je kijken naar interviews met de cast en crew die zich voorbereiden op het gevecht in Wakanda. We zien onder meer Chris Evans (Captain America), Scarlett Johansson (Black Widow) en Anthony Mackie (Falcon) in de interviews, aangekleed als hun personages.


De trailer voor Anthony en Joe Russo's Infinity War, vanaf 25 april in de Nederlandse bioscoopzalen, verschijnt vermoedelijk wel deze week. In de States start namelijk aankomende vrijdag de pre-sale van de bioscooptickets. Hieronder wel een verder weinig onthullende Japanse trailer:


Overigens ook aardig is dat er een zestiende (fan made) cover van Entertainment Weekly is verschenen voor Jeremy Renners personage Hawkeye. Iets dat Renner wel kan waarderen:



NieuwsFilm

meest populair