Algemeen

Ian McKellen wil Helen Mirren beroven in 'The Good Liar'

Naar een boek van Nicholas Searle uit 2016.

door Rik Timmer om 09:05 in Algemeen
Na het binnenslepen van de filmrechten van The Good Liar - een roman geschreven door Nicholas Searle - is New Line Cinema werk aan het maken van de adaptatie. Daar zijn ze deze week een stap mee verder gekomen met het casten van de twee belangrijkste rollen. Zo meldt Variety dat Ian McKellen en Helen Mirren hun krabbel hebben gezet om op te treden.

The Good Liar volgt Roy Courtnay, een oplichter die in een klein Engels stadje woont. Hij staat op het punt zijn laatste zwendel uit te voeren. Zijn doelwit is een knappe, alleenstaande vrouw genaamd Betty. Roy ontmoet haar online en kan niet geloven dat ze stinkend rijk is. Op arrogant wijze gaat hij ervanuit dat zijn truc zal werken. Betty nodigt hem inderdaad uit bij haar te komen wonen in haar prachtige huis, maar eenmaal op zijn plek gekomen ontdekt Roy dat hij misschien vastzit in een gevaarlijk web.

In de regiestoel treffen we Bill Condon aan, die vorig jaar Beauty and the Beast uitbracht. Twee jaar daarvoor maakte hij samen met McKellen Mr. Holmes. De scenarist van het laatstgenoemde drama - Jeffrey Hatcher - is ook verantwoordelijk voor het schrijfwerk van The Good Liar. Wanneer men wil beginnen met filmen is nog een vraag.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ereptile

Avatar

Ian McKellen altijd +100

NieuwsFilm

meest populair