Video

Hilarische trailer zwarte western 'The Outlaw Johnny Black' is spin-off van 'Black Dynamite'

Maar heeft nog wel geld nodig!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Kaj van Zoelen om 10:21 in Video
Begin dit jaar leek het er nog sterk op dat we een vervolg op de blaxploitation-parodie Black Dynamite konden verwachten, dankzij een tweet van de ster van de film, Michael Jai White. Maar dat blijk nu niet helemaal waar te zijn, of tenminste, het zal geen direct vervolg met hetzelfde personage worden.

In plaats daarvan heeft Michael Jai White een trailer gemaakt voor The Outlaw Johnny Black, een soort spiritueel vervolg. Daar waar de komedie Black Dynamite de 'normale' blaxploitationfilm uit de jaren zeventig liefhebbend op de hak nam, is The Outlaw Johnny Black een soortgelijke persiflage op het gelijktijdige sub-subgenre van de blaxploitation western.

Denk aan titels als Boss Nigger of The Legend of Nigger Charley, die ook inspiratie waren voor Quentin Tarantino's Django Unchained

Maar, zoals je in onderstaande trailer kunt zien, is de film nog lang niet af. Sterker nog, de trailer is speciaal in één dag opgenomen om geld in te zamelen om The Outlaw Johnny Black te kunnen maken, via een crowdfunding campagne op Indiegogo en via Michael Jai White's eigen website. Voor 5 dollar krijg je exlusieve updates, voor 50 duizend een executive producer credit op de aftiteling, en een rol als schurk die in elkaar wordt geslagen door Johnny Black, plus allerlei prijzen die ook bij een lager bedrag worden uitgereikt.6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Nou laat die blanke opmerkingen maar komen.

SeanDeNiro

Avatar

In 1 dag opgenomen. Dat lijkt me zeer sterk.
Een getinte Clint Eastwood, wie had dat gedacht.
Ik voorzie in de toekomst films met louter lesbisch negroïde transseksuele acteurs. Alles behalve blank en hetero.

MikeyMo

Avatar

Black Dynamite ❤️

MikeyMo

Avatar

@seandeniro
De trailer is in 1 dag opgenomen. Die film moet nog gemaakt worden. Dit dient als een fundraiser

Sunspot

Avatar

Hey, Michael J. White. Laat hem maar terugkeren als Spawn.

nieuwslaatste nieuws

meest populair