Jeffrey Dean Morgan wil heel graag Batman spelen in 'Flashpoint'

Jeffrey Dean Morgan wil heel graag Batman spelen in 'Flashpoint'

In de vorm van vader Thomas Wayne als Batman in plaats van zoon Bruce Wayne.

Jeffrey Dean Morgan ziet het enorm zitten om Batman te spelen in de aankomende DCEU-film Flashpoint. Zo erg dat hij dit blijft benadrukken, in een soort campagne voor de rol. Zo zei hij in een nieuw interview het volgende:

"We zullen zien. Ik bedoel, DC is DC en zij zullen wel uitvogelen wat ze verder gaan doen. Maar ik ben me zeer bewust van het personage, dat kan ik je wel vertellen. Ik ben me er heel erg van bewust en zou het de kans van mijn leven vinden om het Bat-pak aan te trekken... En van wat ik weet over de Flashpoint Batman, is dat wat mij betreft deze versie van Batman niet alleen de duisterste is, maar ook de coolste. En zijn hele verhaallijn en wie hij is en de getroubleerde ziel van het geheel is geweldig.''

Waarom zou Jeffrey Dean Morgan Batman spelen, terwijl hij in Justice League juist de vader van Bruce Wayne, Thomas Wayne. Maar in het alternatieve universum waar de Flash in belandt in het verhaal van Flashpoint, is het vader Wayne die Batman is geworden in plaats van zijn zoon later.

NieuwsFilm

meest populair