Video

Duistere trailer 'Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald' bezoekt Hogwarts

Daar zijn Newt en Dumbledore!

door Bram de Groot om 17:17 in Video
Eind dit jaar verschijnt het vervolg op Fantastic Beasts and Where to Find Them uit 2016. Het tweede deel moet een vervolg geven aan het financiële succes dat toen werd behaald, een wereldwijde opbrengst van maar liefst $810 miljoen. In Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald zien we uiteraard opnieuw Eddie Redmayne's Newt Scamander en dit keer krijgt Johnny Depps slechte personage Gellert Grindelwald een stuk meer schermtijd.


In The Crimes of Grindelwald wil Depps uit de gevangenis ontsnapte Grindelwald de macht hebben over alle niet-magische wezens. In een poging om dit plan te dwarsbomen roept Perkamentus / Dumbledore (Jude Law) zijn voormalige student Newt Scamander op. Newt stemt erin mee om te helpen, maar hij is zich er niet van bewust wat de gevaren zijn die voor hem liggen. Lijnen worden getrokken en liefde en loyaliteit worden op de proef gesteld, zelfs tussen de meest trouwe vrienden en families. De verdeeldheid in de magische wereld wordt steeds groter.

David Yates' The Crimes of Grindelwald staat gepland voor 15 november en er moeten na dit tweede deel nog drie delen volgen in de vijfluik. Hieronder ook de poster:25 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Mav Damian

Avatar

Hogwarts! Ziet er goed uit.

Fotoroys

Avatar

ZOO VETTT!!!

Steve-O

Avatar

Ziet er meteen al een stuk beter uit dan de eerste film en dat vond ik uiteindelijk best een oké film. Ik kijk hier naar uit!

Warhasbegun

Avatar

ik weet niet wat ik hiervan moet verwachten, matige trailer, kijk er alsnog naar uit want vond de eerste wel vermakelijk. vooral het einde dus als ze die toon vasthouden wordt het voor mij een topper. hopen dat de soundtrack net zo goed wordt als de eerste

Ereptile

Avatar

Ziet er wel goed uit op zich, vooral het einde van de trailer. Het zal wel raar zijn om zo'n jonge Perkamentus te zien. Ze hadden Michael Gambon niet jonger kunnen maken, of Jared Harris kunnen kiezen? Dat is nota bene de zoon van Richard Harris...

Master Of Films

Avatar

Vind er geen reet aan van deze trailert.

Robbepost

Avatar

Dit is dus in een universum met de de ninja turtles?

Colruiter

Avatar

Ziet er heel goed uit, maar ik blijf me toch afvragen waarom men voor een prequel-quintologie is gegaan, terwijl we al heel goed weten dat het al keimoeilijk is om een goede trilogie in elkaar te steken. Aan de andere kant hoop je dan wel dat we uiteindelijk ook de jonge Voldemort zullen zien en zijn 'rise to power' wat dan perfect zou overlopen in de Harry Potter-films... of zouden ze dan nog eens een interqueltrilogie doen bijv.. 'Tom Marvolo Riddle'' a Harry Potter-story...

Artificialis

Avatar

Onschuldig vermaak. De sfeer voelt al wat serieuzer aan dan het vorige deel. Jude Law komt op mij vooral over als Jude Law en niet als een jongere versie van Albus Dumbledore. De stem wijkt teveel af van de oudere versie.

nooffencetaken

Avatar

Wanneer laten ze Charlize Theron zien in de trailer? Of is dit niet in hetzelfde universum als Mad Max?

benjamin

Avatar

Is er eigenlijk echt een apart logo nodig voor deze Potter spin-offs aangezien we er daar wellicht toch maar één per twee jaar gaan krijgen?

Brein8998

Avatar

@benjamin
Die spin offs gaan er echt wel komen hoor. Dit is WB’s Star Wars.
Let maar op. Binnenkort worden ‘Hagrid: a wizards tale’, ‘Quidditch: a wizards tale’ en een nieuw Albus Severus Potter-trilogie aangekondigd.

SuPa

Avatar

Ben benieuwd hoe ze Gandalf gaan introduceren in de film.

schrader

Avatar

Dat einde waarbij Newt met zijn (herenigde?) broer de wands in de grond steken vind ik niet heel geweldig. Verder ziet het er prima uit en eerlijk gezegd vind ik Johnny Depp er ook zeer overtuigend uitzien als nieuwe villain!

Master Of Films

Avatar

ridjieddo "Johnny Depp -1"
Hij moet mij denken aan Captain Jack Sparrow. Die gast lijkt ook zoveel op Johnny Depp.

LMF

Avatar

Dit barst volledig uit zijn voegen van een gewone spin-off die zich lang voor HP afspeelt, tot een heuse prequelserie. Want met drie films in het verschiet en de introductie van Dumbledore, kan het niet anders dan dat ze zich naar de oorsprong van Voldemort toewerken.

Ed Crane

Avatar

Ben onlangs dan eindelijk maar eens begonnen met de Harry Potter-films. De boeken nooit gelezen. Ik heb de derde film achter de rug en moet zeggen dat ik er weinig aan vind. Dat kinderen dit leuk vinden begrijp ik - geef ze een wereld van magie en ze zijn blij - maar dat mensen die die fase ontgroeid zijn de films zo speciaal vinden... ik ziet't niet. Heb na drie films nog steeds het idee dat het nog moet beginnen.

Ed Crane

Avatar

Het zal inderdaad ongetwijfeld aan mij liggen, anders lopen niet ook volwassenen weg met de films. Leg de magie maar uit, MoF.

Master Of Films

Avatar

^Dan kan ik niet. Ik zit namelijk in hetzelfde schuitje. Er is voor mij helemaal niks magisch aan de Harry Potter films. Niet opgegroeid met de boeken en de films. De boeken ook niet gelezen.

De HP films vind ik maar matig (niet dat ze zo slecht zijn, maar het zijn echt geen meesterwerken). De beste regisseur van de HP film serie is Alfonso Cuarón en uitgerekend is Prisoner of Azkaban zijn minste film.

Wat ik meest jammer vond is the Half-Blood Prince. In die film zat veel potentie in om een geweldige film te zijn. Maar het voelde alsof men niet het hele verhaal wilde vertellen. Alfonso Cuarón had regisseur van die film moeten zijn, het boek beter volgen ipv te framenteren. Wat dat betreft wijk ik (ook) af van de gemiddelde HP kijker/lezer die Prisoner of Azkaban en/of the Deathly Hallows: Part 2 de hemel in prijzen.

benjamin

Avatar

Master Of Films "In die film zat veel potentie in om een geweldige film te zijn. Maar het voelde alsof men niet het hele verhaal wilde vertellen."
Ik heb juist niet de indruk dat het boek zo veel extra potentie bevatte wat dat betreft.

Ed Crane

Avatar

Ah kijk eens aan, helemaal mee eens (behalve dan dus dat ik geen boek-film vergelijking kan maken). Ik was ook bekend met de verhalen dat de derde films alles in elkaar zou klikken en een hoogtepunt zou zijn. En met Cauron dacht ik een relatief behoorlijk sfeervolle en stijlvolle film voorgeschoteld te krijgen... nou dat viel tegen. Inderdaad niet slecht of zo maar... mwah.

NieuwsFilm

meest populair