Duistere trailer 'Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald' bezoekt Hogwarts

Duistere trailer 'Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald' bezoekt Hogwarts

Daar zijn Newt en Dumbledore!

Eind dit jaar verschijnt het vervolg op Fantastic Beasts and Where to Find Them uit 2016. Het tweede deel moet een vervolg geven aan het financiële succes dat toen werd behaald, een wereldwijde opbrengst van maar liefst $810 miljoen. In Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald zien we uiteraard opnieuw Eddie Redmayne's Newt Scamander en dit keer krijgt Johnny Depps slechte personage Gellert Grindelwald een stuk meer schermtijd.


In The Crimes of Grindelwald wil Depps uit de gevangenis ontsnapte Grindelwald de macht hebben over alle niet-magische wezens. In een poging om dit plan te dwarsbomen roept Perkamentus / Dumbledore (Jude Law) zijn voormalige student Newt Scamander op. Newt stemt erin mee om te helpen, maar hij is zich er niet van bewust wat de gevaren zijn die voor hem liggen. Lijnen worden getrokken en liefde en loyaliteit worden op de proef gesteld, zelfs tussen de meest trouwe vrienden en families. De verdeeldheid in de magische wereld wordt steeds groter.

David Yates' The Crimes of Grindelwald staat gepland voor 15 november en er moeten na dit tweede deel nog drie delen volgen in de vijfluik. Hieronder ook de poster:

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair