Shia LaBeouf sloeg Tom Hardy neer op set 'Lawless'

Shia LaBeouf sloeg Tom Hardy neer op set 'Lawless'

Maar toch heeft Hardy enkel respect voor LaBeouf.

Bijna iedereen weet dat Shia LaBeouf niet altijd even positief in het nieuws verschijnt; zo verscheen er gisteren nog een artikel hier op FilmTotaal waarin de acteur terug blikt op zijn laatste arrestatie en recente woede-uitbarstingen. Hij geeft dan ook toe dat hij door zulke acties vaak in een negatief daglicht komt te staan. Nu neemt collega Tom Hardy het voor hem op en de reden daarvoor is wel speciaal...

De twee acteurs waren allebei te zien in de film Lawless uit 2012, waarin ze de broers Bondurant speelden. In de film runnen de broers een illegale alcoholstokerij. Maar wat velen niet wisten, was dat LaBeouf zelf ook flink wat dronk op de set en hierdoor gewelddadig werd. Dit liet Hardy weten tegenover Den of Greek: ''Hij viel me in een keer aan en sloeg me neer. Hij zat namelijk aan de moonshine''.

Toch heeft Hardy er geen bittere nasmaak aan over gehouden. Sterker nog, hij heeft veel respect voor LaBeouf: ''Er worden twee dingen gevraagd van elke acteur. Je moet gedisciplineerd zijn, goed met anderen kunnen communiceren en overweg kunnen met alle mensen om je heen. En dan, van het ene moment naar het andere, moet je opgaan in je rol en je in een seconde tijd transformeren in bijvoorbeeld een psychopaat''.

''Het is niet altijd gemakkelijk om dit te doen en je moet heel erg sterk in je schoenen staan om je rol goed neer te zetten. Het is niet voor niets dat drama erom bekend staat niet altijd de meest stabiele mensen aan te trekken. Maar Shia kan zich in een keer transformeren in een compleet andere persoon. Vaak komen de personages nep en niet overtuigend over, maar nooit met Shia. Met hem komt het personage echt tot leven''.



NieuwsFilm

meest populair