Spectaculaire posters 'Avengers: Infinity War'!

Spectaculaire posters 'Avengers: Infinity War'!

Alle helden verzameld, samen met Thanos!

Gisteren verscheen de volledige trailer voor Avengers: Infinity War en die maakte al duidelijk dat de helden uit het Marvel Cinematic Universe elkaar uitgebreid gaan ontmoeten. Dus de Guardians ontmoeten de Avengers en ze zetten ook koers richting het onlangs onthulde Wakanda. Via een reeks nieuwe affiches zien we hoe de helden zich mengen.

De meest opvallende is de officiële bioscoopposters, waarop Josh Brolins Thanos en Robert Downey Jr.'s Tony Stark / Iron Man het meest de aandacht trekken. Online wordt een vraagteken gezet bij de T-pose van Tony Stark. Gaat hij zichzelf opofferen? Om deze bekendste Avengers en de superslechterik hebben de andere helden zich verzameld. Opvallende ontbrekende gezichten zijn die van Thanos' Black Order en de vergelder Hawkeye, gespeeld door Jeremy Renner. Hij ontbreekt sowieso in de meeste promotionele zaken. De poster verscheen ook als een motion versie.

Bekijk de afbeelding


Aangezien de bioscoopkaartjes (in de States) in de voorverkoop zijn gekomen, heeft Fandango vijf stijlvolle posters mogen onthullen waarop de verschillende helden zich mengen.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding
En als laatste verscheen er ook een wat meer basic poster met daarop Iron Man (Robert Downey Jr.), Thor (Chris Hemsworth), Captain America (Chris Evans), Black Widow (Scarlett Johansson), Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) en de Hulk (Mark Ruffalo). Het is nu wachten tot 25 april! Dan verschijnt namelijk de superheldenfilm van Anthony en Joe Russo in de Nederlandse bioscoopzalen.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair