Algemeen

Spectaculaire posters 'Avengers: Infinity War'!

Alle helden verzameld, samen met Thanos!

door Bram de Groot om 09:41 in Algemeen
Gisteren verscheen de volledige trailer voor Avengers: Infinity War en die maakte al duidelijk dat de helden uit het Marvel Cinematic Universe elkaar uitgebreid gaan ontmoeten. Dus de Guardians ontmoeten de Avengers en ze zetten ook koers richting het onlangs onthulde Wakanda. Via een reeks nieuwe affiches zien we hoe de helden zich mengen.

De meest opvallende is de officiële bioscoopposters, waarop Josh Brolins Thanos en Robert Downey Jr.'s Tony Stark / Iron Man het meest de aandacht trekken. Online wordt een vraagteken gezet bij de T-pose van Tony Stark. Gaat hij zichzelf opofferen? Om deze bekendste Avengers en de superslechterik hebben de andere helden zich verzameld. Opvallende ontbrekende gezichten zijn die van Thanos' Black Order en de vergelder Hawkeye, gespeeld door Jeremy Renner. Hij ontbreekt sowieso in de meeste promotionele zaken. De poster verscheen ook als een motion versie.Aangezien de bioscoopkaartjes (in de States) in de voorverkoop zijn gekomen, heeft Fandango vijf stijlvolle posters mogen onthullen waarop de verschillende helden zich mengen.


En als laatste verscheen er ook een wat meer basic poster met daarop Iron Man (Robert Downey Jr.), Thor (Chris Hemsworth), Captain America (Chris Evans), Black Widow (Scarlett Johansson), Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) en de Hulk (Mark Ruffalo). Het is nu wachten tot 25 april! Dan verschijnt namelijk de superheldenfilm van Anthony en Joe Russo in de Nederlandse bioscoopzalen.16 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

horizon

Avatar

/
herkijk van ultron (omdat sommige die nog niet hebben gezien in de kijkerskring)
herkijk civil war
homecoming
ragnarok
moet te doen zijn in 39 dagen.
Panther zal niet lukken.

kaedir

Avatar

waar is die mislukte green arrow?

Mav Damian

Avatar

Wel ik herkijk terug de best of the best. Dat zijn voor mij Iron Man, Avengers, Guardians of the Galaxy, Captain America The Winter Soldier, Captain America Civil War, Dr Strange, Guardians of the Galaxy vol 2 en Thor Ragnarok, maar ik denk dat ik daar geen tijd voor heb in 39 dagen te zien.

chazillionair28

Avatar

Ligt het nou aan mij of is die hoofd van tony er te groot of raar opgeplakt ?

Asperientje

Avatar

Maar waar zijn Hawkeye en Antman? De namen van Jeremy Renner en Paul Rudd staan niet op de posters...

Ereptile

Avatar

Iron Man, Thor, Captain America: The Winter Soldier, The Avengers, Guardians of the Galaxy, Civil War, Dr. Strange en Black Panther staan tot dusver in mijn top 10.

GreenHornet

Avatar

Antman staat wel op de poster je moet goed zoeken.

Brein8998

Avatar

Hawkeye turned to the dark side

Goov25

Avatar

Coole posters.

Wel zielig voor Hawkeye, zelfs dat hulpje van Doctor Strange staat erop.

draganta

Avatar

@Chaz lol. Laat iemand deze aan Renner zien.

Da Villain

Avatar

Ben ik de enige die de posters spuuglelijk vindt?

Ed Crane

Avatar

Ah, ik zie dat Star een rol voor zichzelf ziet weggelegd als Jezus. Dan zal hij zich dus wel opofferen om de Aarde te redden

(...en zodat Iron Spider-Man zijn plek kan innemen ;) )

NieuwsFilm

meest populair