Algemeen

Zit Angelina Jolie in de 'Tomb Raider' reboot?

Wordt het stokje overgedragen?

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 13:35 in Algemeen
Alweer flink wat jaren geleden was het Angelina Jolie die in de huid stapte van Lara Croft, in Simon Wests Lara Croft: Tomb Raider (2001) en Jan de Bonts Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life (2003). Afgelopen week ging de nieuwe Tomb Raider met Alicia Vikanders Lara Croft in première. Maar ze ontmoeten elkaar niet in de film, ondanks je dit wel van Hollywood zou verwachten.

Procent Graham King sprak met Cinema Blend over waarom Jolie niet in de film van regisseur Roar Uthaug te zien is:


"Het was nooit een verhaal waarin de mogelijkheid zat, snap je. De juiste toon was er niet en het zou de toon veranderen om het mogelijk te maken... De studio's zeiden uiteraard 'is er een mogelijkheid om Angie aan boord te krijgen? Moeten we haar het stokje een soort van laten overdragen?' En ik snap het voor de marketing en zo, maar het voelde nooit logisch voor onze film. Iets als dat kan de balans verstoren."

De meningen blijken overigens flink verdeeld over de balans van de film. De eerste recensies van de film wezen namelijk uit dat het vooral een popcorn blockbuster is van een erg gemiddeld niveau. De FT-recensent gaf Tomb Raider een passende 2,5 ster.7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

poptasi

Avatar

heb hem gisteren gezien en moet zeggen dat hij best wel tegenviel.
verhaal sprak mij ook niet aan en acteerwerk was ook van een bedenkelijk niveau

benjamin

Avatar

Op CinemaScore ook maar een B, dus over het algemeen lijkt de reboot geen groot succes te zijn.

Xenolicker

Avatar

Lijkt me een goeie film, heel wat beter dan het gemiddelde niveau.

drsentertainment

Avatar

Vond deze echt veel beter dan de oude Tomb Raider. Heb gisteren nadat ik de Alicia versie gezien heb, weer de Angeline versie bekeken. Het is toch fijner om naar Alicia Vikander te kijken (zeker qua acteren).

SeanDeNiro

Avatar

De versie met Jolie hield ik een minuut vol. Ongezien weet ik dat dit een sheit film is. Puur voor de liefhebber van inferieure Indiana Jones films.

Xenolicker

Avatar

Was toch wel mooi geweest wanneer Jolie erin had gezeten. Ze had toch Lara's moeder (al zou Emily Blunt geloofwaardiger zijn als mammie van Vikander...) kunnen spelen, en op een verschrikkelijke manier aan haar eind kunnen komen in het begin van de film. Dan hadden ze nog bijna een hele film gehad om de gewenste toon te zetten? En het had nog een vrouwelijk personage toegevoegt aan een film die alleen maar lijkt te bestaan als 'Lara en een heleboel mannen'? Waarschijnlijk was Jolie gewoon te duur.

Gigan72

Avatar

De eerste 2 films met mvr engnek zijn bagger.
Deze is ook niet al te best.
Je kan beter het spel spelen dan vermaak je veel beter

nieuwslaatste nieuws

meest populair