Opnames 'Star Wars: Episode IX' beginnen in juli!

Opnames 'Star Wars: Episode IX' beginnen in juli!

Acteur John Boyega wist dit vandaag te melden, maar liet ook weten het script nog niet te hebben gelezen.

Acteur John Boyega staat momenteel veelvuldig de pers te woord over zijn rol in Pacific Rim: Uprising en wordt, begrijpelijk genoeg, ook veel gevraagd over wat hij al weet over Star Wars: Episode IX, het derde en klaarblijkelijk laatste deel in de huidige Star Wars-trilogie. De film is het vervolg op het omstreden Star Wars: The Last Jedi, dat vanaf december 2017 in de bioscopen draaide. Boyega kan nog niet veel zeggen over het negende deel, maar liet wel vallen wanneer de opnames beginnen:

"Ik weet nog helemaal niks over het verhaal, maar wel dat de opnames in juli gaan beginnen. Ze zijn nu bezig met de planning en de voorbereiding. J.J. heeft een script, maar ik heb het nog niet gelezen. Je moet naar een kamer gaan, waar het script ligt... Ik lieg wel een beetje, want soms mag je het ook gewoon mee naar huis nemen."

Een opnamestart in de maand juli klinkt logisch, nu de releasedatum van de film niet langer mei 2019 is, maar december 2019. Daarnaast werd Colin Trevorrow, de oorspronkelijke regisseur van deel 9, ingewisseld voor J.J. Abrams'. Laatsgenoemde liet pas nog weten dat het script zo goed als af is.



NieuwsFilm

meest populair