'Indiana Jones 5' wordt in april 2019 opgenomen!

'Indiana Jones 5' wordt in april 2019 opgenomen!

En dan is het dik een jaar wachten op de release.

Regisseur Steven Spielberg heeft vandaag bekend gemaakt dat hij in april 2019 zal beginnen met de opnames van Indiana Jones 5. Daarvoor trekt de beroemde regisseur samen met hoofdrolspeler Harrison Ford weer naar het Verenigd Koninkrijk.

"Het is altijd de moeite van de reis naar het Verenigd Koninkrijk waard," begon Spielberg. "Het is ongelofelijk wat voor talent daar vandaan komt. De acteurs, de crews, de chippies, de sparks, de chauffeurs - iedereen die me geholpen heeft mijn films daar te maken en zal blijven helpen om mijn films te maken, als ik in april 2019 terugkeer om de vijfde Indiana Jones te maken."

Indiana Jones 5 wordt gemaakt met een scenario van David Koepp en draait om de actieheld die wederom een spannend avontuur beleeft. De vorige keer dat we Indy in de bioscoop konden zien was in 2008, in Indiana Jones and the Crystal Skull. Verder beloofde Spielberg een één ding: Indy haalt het einde van de film levend.

Disney stelde verder nog dat Indiana Jones 5 niet de laatste film in de franchise zal worden. Of dat met Harrison Ford zal blijven is even de vraag, maar toch. De vijfde film draait vanaf 20 juli 2020 in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair