Video

Pas op: gorilla George ontsnapt in nieuwe clip 'Rampage'

Bokito is er niks bij!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Kaj van Zoelen om 11:03 in Video
Bekijk hieronder een nieuwe clip uit Rampage, de maffe verfilming van het gelijknamige spel uit de jaren tachtig waarin je als monsters een stad zo snel mogelijk moest slopen. Natuurlijk is dit het soort film waarin Dwayne 'The Rock' Johnson de hoofdrol speelt, van het type San Andreas of Hercules.

Dit keer speelt Dwayne 'The Rock' Johnson Davis Okoye, een primatoloog die een band ontwikkeld met George, de bijzonder intelligente zilverrug gorilla waar hij al sinds diens geboorte voor zorgt. Maar die ooit zo lieve mensaap is een gigantisch monster geworden dankzij een mislukt genetisch experiment, samen met twee andere dieren.

Dus moet Davis Okoye gaan samenwerken met een door Naomie Harris gespeelde in discrediet gebrachte genetische ingenieur, om met een tegengif de drie monsters weer terug te brengen naar hun oorspronkelijke proporties, voordat ze de hele stad vernietigen of vernietigd worden door de overheid.

In deze clip zie je waar het voor het eerst helemaal mis gaat, als de uit zijn voegen gebarsten George boos wordt en ontsnapt uit de dierentuin waar hij is opgegroeid, terwijl Davis hem tevergeefs probeert tegen te houden en te beschermen:7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nooffencetaken

Avatar

You mess with my friend, you mess with me XD

BlackPowerWolf

Avatar

Is dit de voorloper van (dat gerucht) Kong VS Godzilla.

Xenolicker

Avatar

^ Nee, Godzilla: King of the Monsters komt pas volgend jaar. Maar dit wordt toch ook een behoorlijk monsterachtig jaar met deze film, Pacific Rim: Uprising , en Jurassic Park: Fallen Kingdom nog in het verschiet. En natuurlijk kun je nu al A Wrinkle in Time in de bioscoop bekijken!

SeanDeNiro

Avatar

Een ramp van een rampagefilm.

Xenolicker

Avatar

ps - En 'Meg' natuurlijk, over een gigantische haai!

nieuwslaatste nieuws

meest populair