Welke helden vormen de X-Force in 'Deadpool 2'?

Het zijn er in ieder geval veel.

Met de nieuwe trailer voor Deadpool 2 zijn er ook nieuwe details onthuld over de X-Force in film. Hieronder een snel overzicht van de verschillende personages, met Screen Rant als bron.

Maar eerst een alternatieve versie van de nieuwe trailer, met wat extra flitsen beeldmateriaal.


Deadpool - Ryan Reynolds
Uiteraard het belangrijkste gezicht in de film. De trailer geeft aan dat Reynolds' Merc with a Mouth het team de naam 'X-Force' geeft. Een teamnaam die weinig verschilt met die van de 'X-Men'. Een verdere introductie lijkt onnodig.

Bekijk de afbeelding
Domino - Zazie Beetz
Dit is met Cable het voornaamste nieuwe personage in Deadpool 2. De vrouwelijke mutant, overduidelijk goed met wapens, is een 'femme fatale'. Ze is overigens flink veranderd ten opzichte van haar albino-uiterlijk in de comics.

Bekijk de afbeelding
Cable - Josh Brolin
Ondanks dat de trailer Cable afschildert als de slechterik, zal hij ongetwijfeld uitgroeien tot een van de helden. Dat is hij in de comics ook. Opvallend is uiteraard dat de tijdreiziger de zoon is van Cyclops en Madelyne Pryor.

Bekijk de afbeelding
Negasonic Teenage Warhead - Brianna Hildebrand
Een van de bekende gezichten uit het eerste deel, dit keer met meer haar. Ze wordt onderdeel van de X-Force en zal ook een belangrijk gezicht zijn in Deadpool 2.

Bekijk de afbeelding
Colossus - Stefan Kapičić (misschien)
De rol van Colossus in Deadpool 2 is nog onduidelijk. In geen van de scènes is hij te zien met de X-Force. Wel zal hij meer schermtijd hebben dan in het eerste deel.

Bekijk de afbeelding
Bedlam - Terry Crews
Een nieuw gezicht in Deadpool 2. Hij was al te zien in de eerste trailer en nu wordt duidelijk dat hij Bedlam speelt, een belangrijke handlanger van Domino. Hij heeft onder meer de kracht om elektriciteit te verstoren.

Bekijk de afbeelding
Shatterstar - mogelijk Lewis Tan
Dit personage is slecht heel kort te zien in de trailers en het is nog onduidelijk welke acteur de rol invult. Lewis Tan zou de rol volgens de geruchten oppakken. Eigenlijk is er nog maar weinig duidelijk over dit X-Force teamlid.

Bekijk de afbeelding
mogelijk Rictor - Bill Skarsgård
De IT-acteur werd al met de film in verband gebracht en de nieuwe trailer toont hem ook. Zijn personage is echter nog onduidelijk. Zijn kracht als het Roctor is: het veroorzaken van schokgolven en aardbevingen. In de comics was hij een van de eerste leden van de X-Force.

Bekijk de afbeelding
Peter Wisdom - Rob Delaney (waarschijnlijk)
Deze bekende Britse mutant is enkel op een foto te zien, maar Delaney wordt al langer met de film in verband gebracht. Peter Wisdom kan plasma messen werpen in de comics. Verder is er niets officieel bekend.

Bekijk de afbeelding
??? - Shiori Kutsuna
Het was al bekend dat ze een rol speelt in een belangrijke scène in Deadpool 2. Het lijkt erop dat ze een X-Men speelt en ze lijkt samen met Negasonic Teenage Warhead in gevecht te zijn. Mogelijk is ze een compleet nieuw personage.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair