'Avengers: Infinity War': Thanos, slachtoffers, Oscars en een bekijk de MCU-Supercut!

'Avengers: Infinity War': Thanos, slachtoffers, Oscars en een bekijk de MCU-Supercut!

In 20 minuten de complete reeks in beeld.

Een nieuwe dag betekent nieuwe informatie over Avengers: Infinity War. Dit keer sprak Screen Rant met de scriptschrijvers. Hieronder meer over onder meer Thanos, zijn voorgangers, zijn slachtoffers en Oscars. Ook is er een fraaie video verschenen met een samenvatting van het Marvel Cinematic Universe, in 20 minuten.

Thanos en eerdere slechteriken
Schrijvers Christopher Markus en Stephen McFeely geven aan dat de rollen dit keer zijn omgedraaid. Waar slechteriken voorheen werden gebruikt om het verhaal van de superhelden te kunnen vertellen, zijn nu de superhelden nodig om het verhaal van Thanos te vertellen. "Thanos is amoreel filosoof. Hij is niet de duivel, al staat de duivel soms naast hem. Dat is wat we wilden, een villain met duidelijke motivaties en emoties," aldus de schrijvers.

Infinity Stones en doden
En Thanos gaat op zoek naar de Infinity Stones om daarmee de macht te krijgen over het universum. "Elke keer als er één wordt gevonden, dan kan het geen afvinkmoment zijn. Het moet het plot vooruit krijgen, het moet iets met de personages doen. Het moet een inzet hebben en het moet letterlijk personages kosten. Het is niet even boodschappen doen," aldus McFeely. "Ik denk dat we dat hebben gedaan. En tsjonge, ik denk dat we er flink wat emotie bij los hebben gekregen, op ieder moment dat het mogelijk was."

Oscars
Over het plot zei McFeely dat het "moeilijk uit te leggen is" en hieraan voegde Markus toe dat het "Oscarwaardig is".[/i] En daarop inhakend werd aangegeven dat ze vinden dat Studiobaas de Irving G. Thalberg Oscar verdient: "Wanneer geeft iemand Kevin Feige de Irving G. Thalberg prijs. Hij hermaakt Hollywood. Alsjeblieft zeg."

Video: MCU Supercut!
En dan een video die met beelden uit de films terugkijkt op de reeds verschenen delen uit het Marvel Cinematic Universe:



NieuwsFilm

meest populair