Jeff Goldblum over terugkeer in 'Jurassic World: Fallen Kingdom'

Jeff Goldblum over terugkeer in 'Jurassic World: Fallen Kingdom'

Hij vond het erg fijn.

Jeff Goldblums Ian Malcolm is voor velen een van de leukste personages uit Jurassic Park. Toen bleek dat hij terug mocht keren voor Jurassic World: Fallen Kingdom reageerden veel fans dan ook erg enthousiast, ondanks dat zijn rol erg klein zal zijn. In een interview met Variety ging hij in op de terugkeer.

"Ik vond het fijn om weer de kans te krijgen om het zwart aan te trekken en wat wetenschappelijke dingen te zeggen, en een voorstander van wetenschap te spelen," begon Goldblum. "De menselijke nieuwsgierigheid is iets dat we moeten koesteren. Maar diegenen die het dierenrijk gebruiken en onze wetenschappelijke ontdekkingen en kennis voor goedkoop vermaak, kaartverkopen of zelfs militaire macht, zouden moeten vrezen voor de toekomst. Ja, ik vond het leuk om terug te keren."

De acteur heeft vermoedelijk maar een kleine rol. In een van de trailers kwam Malcolm voorbij en bleek dat hij deelnam aan een soort hoorzitting. Daarin wordt vermoedelijk gesproken over het lot van de dinosaurussen, die zich nog op Isla Nublar bevinden als de film begint en met uitsterven bedreigd worden door een vulkaanuitbarsting.

Vanaf 7 juni in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair