Gangsters en actie in eerste trailer 'Superfly'

Gangsters en actie in eerste trailer 'Superfly'

Een remake van de blaxploitation-klassieker uit 1972.

Vandaag is een eerste teaser-trailer online geslopen van SuperFly, de remake van de blaxploitation-klassieker Super Fly uit 1972. Alex Tse (Watchmen) schreef het script, dat vervolgens werd verfilmd door Director X (ja, dit is inderdaad de 'naam' van de regisseur...). X Maakte eerder een groot aantal clips voor voornamelijk hiphop-artiesten.

De oorspronkelijke Super Fly ging over een cocaïne-dealer die nog een grote laatste deal wilde maken alvorens zijn criminele activiteiten te staken. Trevor Jackson speelt in de nieuwe versie het hoofdpersonage Youngblood Priest. Naast Jackson zien we in de film ook Jason Mitchell (als Eddie), Lex Scott Davis (als Georgia), Andrea Londo (als Cynthia), Jacob Ming-Trent (als Fat Freddy) en Omar Chapparo (als Adalberto).

Super Fly is een productie van megaprpducent Joel Silver (The Matrix-trilogie, Die Hard), Hiphop-ster Future (die ook de soundtrack verzorgt) en Steven R. Shore zijn uitvoerend producenten. Het resultaat moet vanaf 15 juni a.s. in de Amerikaanse bioscopen te zien zijn. Of de film ook een Nederlandse bioscooprelease is bekoord, lijkt onwaarschijnlijk.

Bekijk hieronder de trailer van SuperFly!



NieuwsFilm

meest populair