Waarom er nog geen trailer van 'Aquaman' is

Waarom er nog geen trailer van 'Aquaman' is

De reden is echt heel eenvoudig.

Met nog pakweg driekwart jaar te gaan tot de release van de volgende DCEU-film, Aquaman, zullen sommigen het wellicht tijd vinden voor een eerste teaser. Die laat echter nog wel even op zich wachten, laat regisseur James Wan vinden. Op Twitter reageerde hij voor het eerst op geruchten rond het verschijnen van de eerste trailer van de film rond Jason Momoa's onderwaterheld.

"Hey vrienden, normaal doe ik mijn best om internetlawaai te vermijden (vooral als het om verzinsels gaat), maar het was, ondanks de claims, nooit de bedoeling dat er dit weekend een trailer zou verschijnen. Dat komt niet omdat we kwade bedoelingen hebben, maar simpelweg omdat we nog niet klaar zijn om iets met jullie te delen," laat Wan weten op Twitter.

De reden daarvoor is vrij eenvoudig. De film zit "tot zijn kieuwen" vol met visuele effecten. De regisseur wil enkel een trailer vrijgegeven die er ook volledig af uit ziet en wacht daarom tot de VFX volledig af zijn. Er wordt dus wel gewerkt aan een trailer, maar Wan wil enkel volledig afgeronde beelden vertonen en dus niet iets dat er lelijk uit ziet.

Gek is dat niet, want DC-films worden tegenwoordig extra kritisch bekeken. Vermoedelijk zal Warner wachten tot de release van Avengers: Infinity War (de grootste filmrelease van dit jaar), of de San Diego Comic-Con in de zomer. De release van Aquaman staat gepland voor 20 december.



NieuwsFilm

meest populair