Naomi Watts naast Mel Gibson en Frank Grillo in 'Boss Level'

Naomi Watts naast Mel Gibson en Frank Grillo in 'Boss Level'

Joe Carnahan (The Grey) regisseert de Groundhog Day-achtige actie-thriller.

Naomi Watts (King Kong, 21 Grams) is in onderhandelingen getreden om een belangrijke rol te spelen naast de eerder aangekondigde Mel Gibson (Braveheart, Lethal Weapon) en Frank Grillo (Captain America: The Winter Soldier, Warrior) in de Groundhog Day-achtige actie-thriller Boss Level. De film betreft het nieuwe project van regisseur Joe Carnahan, die eerder verantwoordelijk was voor films als Narc. en The Grey.

In de film volgen we een doorgewinterde commando genaamd Roy (Grillo) die wordt gedwongen om zijn dood oneindig te herleven. Roy moet uit zien te zoeken wie er verantwoordelijk is voor zijn situatie en moet deze schurken tegenhouden om zijn lijden tot een einde te brengen.

Het is nog onbekend welke rol Watts precies zal spelen in de film. Randall Emmett, George Furla, Lorenzo di Bonaventura en Mark Vahradian zullen Boss Level produceren. Het is nog niet aangekondigd wanneer de film de bioscopen moet bereiken.

Wat vinden jullie van het verhaal van Boss Level? Te herkenbaar of zal Joe Carnahan er een originele twist aan weten te geven?

NieuwsFilm

meest populair