Geen derde 'Independence Day' op komst

Geen derde 'Independence Day' op komst

Eindelijk is het zeker.

Het lijkt erop dat we geen derde Independence Day-film meer hoeven te verwachten. Nadat Resurgence niet de hit wist te worden waarvan men verwacht had dat die dat zou worden, lijkt dat geplande vervolg geannuleerd te zijn. Dat laat producent Dean Devlin weten aan Latino Review.

Devlin kreeg tijdens de WonderCon in Anaheim, California, de vraag of hij een nieuwe film in de franchise van regisseur Roland Emmerich wilde maken. Hij lijkt zichzelf in elk geval afgesneden te hebben van de franchise en zich er niet meer mee bezig te houden. "Ik weet het niet. Ik heb persoonlijk niet het plan om er nog een te maken," aldus Devlin.

Daarmee lijkt het erop dat de volgende film in de franchise er niet gaat komen, ook al zette Resurgence het vervolg wel heel erg gemakzuchtig op en leek dat bijna gegarandeerd. Nu Devlin vertrekt, is er tenminste een persoon achter de schermen die ervoor kiest er niet mee door te gaan. De nekslag moet nog komen, die moet vermoedelijk komen van Emmerich zelf.

Dat er de afgelopen tijd niks meer naar buiten is gebracht over de vervolgfilm, laat vermoedelijk zien dat we er vanuit mogen gaan dat die impliciet al gegeven is.



NieuwsFilm

meest populair