'Logan'-regisseur James Mangold vergelijkt Donald Trump met Harvey Weinstein

'Logan'-regisseur James Mangold vergelijkt Donald Trump met Harvey Weinstein

Na het Stormy Daniels verhaal krijgt de President weer heel wat kritiek te verduren...

We weten onderhand allemaal wel dat Harvey Weinstein niet deugt; de eerst zo bekende en machtige Hollywood-producent heeft al zijn aanzien verloren nadat hij door tientallen vrouwen werd aangeklaagd voor seksueel misbruik, aanranding en zelfs verkrachting. Er zullen dus maar heel weinig mensen zijn die graag met hem vergeleken worden, maar dat overkomt de President van de Verenigde Staten nu wel, want Logan-regisseur James Mangold vergelijkt niemand minder dan Donald Trump zelf met Harvey Weinstein.

Recentelijk heeft namelijk pornoactrice Stormy Daniels in Amerika voor heel wat commotie gezorgd; zij beweert namelijk dat toen Trump nog de presentator was van het reality-programma 'The Apprentice' hij haar een rol daarin beloofde maar alleen in ruil voor seks. James Mangold vindt dit afschuwelijk en liet dan ook van zich horen op Twitter:

''Het feit dat Stormy het oké vond om seks te hebben met Trump voor een rol in 'The Apprentice' praat dit natuurlijk niet goed; het is nog steeds een vorm van seksuele aanranding, ook al ging zij ermee akkoord. Wat hij deed is een klassieke Weinstein-actie: haar treffen in een kamer om het zogenaamd over een baantje te hebben bij de show. Ze gaat naar het toilet en hij wacht haar vervolgens op in bed. Het was dus wel redelijk duidelijk wat zij moest doen om in de show te mogen spelen''



NieuwsFilm

meest populair