Internationale trailer en poster 'Deadpool 2'

Wade Wilson heeft er behoorlijk veel zin in.

20th Century Fox heeft een internationale trailer vrijgegeven voor Deadpool 2. Die bevat niet alleen wat beelden van de nieuwe film van Ryan Reynolds, maar opmerkelijk genoeg ook een recap van de eerste film. Verder is er een nieuwe poster vrijgegeven, overigens ook een internationaal beeld.

In de nieuwe film heeft Wade Wilson (Reynolds) een nieuw leven voor zichzelf opgebouwd als chef van een restaurant. Maar het leven is moeilijk, want hij heeft geen smaakpapillen meer. Toch zoekt hij naar een manier om zijn dromen in vervulling te laten gaan en de knapste bartender van Mayberry's te worden. Tegen die achtergrond is het natuurlijk niet heel fijn als zich ninja's, de yakuza, een groep seksueel agressieve honden aandoen om dat te verpesten.

Naast de terugkerende cast uit de eerste film, zijn er vooral twee toevoegingen waar veel om te doen is geweest: Zazie Beetz als Domino en Josh Brolin als Cable. Zij zouden in testscreenings zo populair zijn geweest, dat het publiek meer van hen wilde en dat er heropnames werden besteld.

Hieronder de trailer, gevolgd door de poster. Deadpool 2 draait vanaf 17 mei in de bioscoop.



Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair