Heropnames 'X-Men: Dark Phoenix' vallen heel erg mee

Er is weinig aan de hand.

Jim Pedd 29 maart 2018 09:53 in Algemeen
Er komt steeds meer duidelijkheid over de heropnames die X-Men: Dark Phoenix te wachten staan. Volgens een bericht van The Hollywood Reporter valt de schade echt mee, en zal er bij de heropnames vooral gewerkt worden aan de derde akte van de actiefilm van debuterend regisseur Simon Kinberg.

Bronnen van THR stellen dat opnames van de film afgelopen herfst afgerond werden. Dat was eerder dan gepland en ook goedkoper dan oorspronkelijk verwacht. Ook zou er ondertussen al een flink deel van de post-productie afgerond zijn. Op basis daarvan hebben zowel studio 20th Century Fox als Kinberg besloten om de laatste akte deels opnieuw op te nemen.

Naar verluidt kosten die straks ongeveer tien miljoen dollar. Dat het zo weinig is, wijst erop dat er vermoedelijk vooral naar dialoog gekeken wordt en dat er nauwelijks grote actiescènes toegevoegd of opnieuw opgenomen worden. De opnames vinden naar het schijnt ergens eind deze zomer of begin van de herfst plaats, afhankelijk van het schema van de castleden.

In de loop van februari 2019 in de bioscoop te zien.

NieuwsFilm