Corey Feldman naar ziekenhuis gebracht nadat hij werd neergestoken

Corey Feldman naar ziekenhuis gebracht nadat hij werd neergestoken

Gelukkig kwam hij er goed vanaf!

Corey Feldman, voornamelijk bekend als kindster in de jaren tachtig van films zoals Gremlins, The Goonies en Lost Boys, lag korte tijd in het ziekenhuis. Feldman werd namelijk in zijn auto door drie mannen aangevallen. Een van hen stak hem, waarna de acteur met spoed naar het ziekenhuis gebracht moest worden. Gelukkig gaat het weer beter met hem; Feldman heeft het ziekenhuis al mogen verlaten en kort na de aanval had hij zich op Twitter er al over uitgelaten:

''Ik lig in het ziekenhuis, nadat ik afgelopen nacht werd aangevallen! Een man opende het portier van mijn auto en stak me met iets. Ik hoop dat jullie allemaal voor mij bidden. Ik dank God dat ik met mijn veiligheidsmensen was, toen deze drie mannen op ons afkwamen. Terwijl zij mijn bodyguards afleidden, kwam er een man naar mij toe en viel me aan, maar gelukkig gaat het nu wel oké''.

Volgens Feldman werd hij aangevallen omdat hij een groot pedofilienetwerk in Hollywood bloot wil leggen en sommige bekendheden bang zijn over wat hij aan het licht kan brengen en hem dus proberen het zwijgen op te leggen: ''De politie is een onderzoek gestart m.b.t. deze moordpoging, maar ik word al een tijd lang bedreigd op de nodige sociale netwerken en ik weet zeker dat dit ermee te maken heeft. Ik heb namelijk redenen genoeg om te geloven dat dt allemaal samenhangt. Genoeg is genoeg! Hoe ziek zijn deze mensen?''

NieuwsFilm

meest populair