Ethan Hawke in eerste trailer kritisch bejubelde film 'First Reformed'

Ethan Hawke in eerste trailer kritisch bejubelde film 'First Reformed'

Paul Schrader, scenarist van Raging Bull en Taxi Driver, regisseerde de film.

Indie-studio A24 staat bekend om hun releases van kwalitatief hoogstaande producties (denk aan o.a. Ex Machina, Moonlight, The Witch) en lijken deze traditie voort tw illen zetten met de release van Paul Schraders kritisch bejubelde thriller First Reformed, waarin de hoofdrollen zijn weggelegd voor Ethan Hawke en Amanda Seyfried. Een eerste trailer van de film is vandaag online verschenen en kun je natuurlijk hieronder bekijken.

Hawke speelt in First Reformed een mysterieuze dominee die zijn werk verricht in een klein dorp in de staat New York. Wanneer hij wordt benaderd door een zwangere vrouw die te maken heeft met een instabiele radicale echtgenoot, raakt de dominee verzeild in een verraderlijk scenario dat hem ertoe dwingt om zijn bedenkelijke verleden te confronteren.

First Reformed kon tijdens de filmfestivals van Venetië, Telluride en Toronto eind vorig jaar op zeer lovende kritieken rekenen. De film draait vanaf 18 mei a.s. in de Amerikaanse bioscopen. Over een Nederlandse premieredatum is nog niks bekendgemaakt.



NieuwsFilm

meest populair