John Boyega heeft gesprekken gevoerd met Marvel over een superhelden-rol

John Boyega heeft gesprekken gevoerd met Marvel over een superhelden-rol

Blade zal het in ieder geval niet worden, maar misschien wel een andere?

John Boyega is de laatste tijd druk bezig; de acteur werd razend beroemd nadat hij een van de hoofdrollen wist te bemachtigen in de nieuwe Star Wars trilogie en sindsdien heeft hij de rollen voor het oppikken. Recentelijk werd hij ook nog gelinkt aan een mogelijke Blade reboot. De superheld werd al meerdere malen vertolkt door Wesley Snipes en desondanks de mooie concept-art van Boyega als Blade, heeft de acteur laten weten niet het personage te willen spelen, om de simpele reden dat het Snipes zijn personage is...

Zo zei Boyega: ''Als er nog een Blade film komt, hoop ik dat de superheld opnieuw vertolkt wordt door Wesley Snipes. Het personage hoort bij hem en om die reden wil ik niet Blade spelen. Als ik het zou accepteren zou het voelen alsof ik in Wesley zijn gezicht zou spugen''. Het lijkt er dus niet op dat we Boyega ooit zullen zien als Blade, maar misschien wel als een andere superheld!

Boyega liet namelijk ook weten al de nodige gesprekken te hebben gehad met Marvel i.v.m. een andere rol: ''Ik heb al meerdere malen contact gehad met Marvel voor het spelen van een superheld, maar nog niks is vastgelegd''. Helaas liet de acteur niet weten welk personage het is, maar er zijn genoeg redenen om aan te nemen dat het er echt van gaat komen.

Boyega heeft een grote fan-base en maakt al deel uit van de Disney familie, dankzij zijn rol in de Star Wars films. Hij kan dus gemakkelijk de overstap maken naar het Marvel-universum, zoals Benicio del Toro (The Collector en DJ) en Andy Serkis (Ulysses Klaue en Supreme Leader Snoke) dat ook al eerder deden. Plus, Boyega kent Robert Downey Jr. erg goed, aangezien Downey hem in het begin van zijn carrière heeft geholpen leren om te gaan met zijn beroemdheid.

NieuwsFilm

meest populair