Eerste synopsis 'Creed II'

Eerste synopsis 'Creed II'

Rocky en Adonis keren terug.

De opnames van Creed II zijn officieel begonnen en ter gelegenheid daarvan is er vandaag een synopsis vrijgegeven. Die vertelt niets expliciets over de strijd tussen Adonis Creed (Michael B. Jordan) en de zoon van Ivan Drago, de man die zijn vader Apollo in de ring doodde, maar dat de film daar vooral om draait, weten we wel zeker.

Het leven is een balanceerspel geworden voor Adonis Creed. Tussen persoonlijke verplichtingen en de training voor zijn volgende grote gevecht, staat hij ook voor de grootste uitdaging van zijn leven. Het feit dat hij tegenover een tegenstander met banden met zijn familieverleden komt te staan, intensifieert zijn aanstaande strijd in de ring alleen maar. Rocky Balboa is er aan zijn zijde om hem te helpen en samen zullen Rocky en Adonis hun gedeelde nalatenschap confronteren, zich afvragen of dit het vechten waard is en ontdekken dat niets belangrijker is dan familie. Creed II draait om het terugkeren naar de basis en opnieuw ontdekken waarom je überhaupt een kampioen bent, en om je eraan te herinneren dat, waar je ook heen gaat, je nooit kan ontsnappen aan je verleden.

In Creed II is Sylvester Stallone voor de zevende keer te zien als Rocky Balboa. Naast hem speelt Jordan voor de tweede maal Adonis Creed, de zoon van Rockys beste vriend Apollo. Verder keert Dolph Lundgren voor het eerst sinds 1985 terug als Ivan Drago en speelt Florian Munteanu zijn zoon Viktor. Ook keren Tessa Thompson en Phylicia Rashad terug.

Creed II is vanaf 20 november in de bioscoop te zien.



NieuwsFilm

meest populair