Win een roze 'Deadpool'-pak!

Win een roze 'Deadpool'-pak!

Alles in de strijd tegen kanker...

20th Century Fox en Deadpool hebben vandaag een samenwerkingsverband aangekondigd met Omaze. De bedoeling: zoveel mogelijk geld ophalen voor de campagne F*ck Cancer. Dat werd tijdens de televisiepremière van de eerste film bekendgemaakt. Het partnerschap heeft iets interessants te bieden: voor fans is er een exclusief, maatgemaakt roze Deadpool-kostuum.

Hieronder in de video kan je dat kostuum ook meteen in actie zien. Mocht je mee willen doen, kan dat op de site van Omaze.



De promo maakt natuurlijk onderdeel uit van de bredere marketingcampagne voor Deadpool 2. Die film, met hoofdrol voor Ryan Reynolds, draait om Wade Wilson die moet proberen een jonge knul te beschermen. Dat, tegen niemand minder dan Cable (Josh Brolin), die uit de toekomst komt. Verder is er nog Domino (Zazie Beetz), die snode plannen heeft, maar Wade wel zal helpen bij het gevecht met Cable. Naar het schijnt vormt de film de opbouw voor spin-off X-Force, iets dat we in de trailer al merkten toen de naam van het team genoemd werd.

De film is vanaf 17 mei in de bioscoop te zien.

NieuwsFilm

meest populair