'Ant-Man and the Wasp' zij aan zij op nieuwe foto

'Ant-Man and the Wasp' zij aan zij op nieuwe foto

Paul Rudd en Evangeline Lilly spelen de helden uit de titel.

D23 heet vijf verschillende covers vrijgegeven voor hun speciale zomernummer van 'Disney twenty-three', waarvan een Ant-Man and the Wasp toont in hun kostuums. Je kunt de afbeelding hieronder bekijken.

In de nasleep van Captain America: Civil War, moet Scott Lang omgaan met de gevolgen zijn keuzes als superheld en als vader. Terwijl hij worstelt met het vinden van een balans tussen zijn leven thuis en zijn verantwoordelijkheden als Ant-Man, wordt hij door Hope van Dyne en Dr. Hank Pym geconfronteerd met een dringende nieuwe missie. Scott moet het kostuum weer aantrekken en leren samenwerken met The Wasp, terwijl het team samenwerkt om geheimen uit het verleden te ontrafelen.

De hoofdrollen in Ant-Man and The Wasp worden gespeeld door Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Peña en Academy Award-winnaar Michael Douglas. Ze worden vergezeld door Bobby Cannavale, Judy Greer, Abby Ryder Fortson, Tip "T.I." Harris en David Dastmalchian. Nieuwkomers in de langverwachte sequel zijn Michelle Pfeiffer, Laurence Fishburne, Hannah John-Kamen, Walton Goggins en Randall Park.

De regie van Marvels Ant-Man and The Wasp is in handen van Peyton Reed. Kevin Feige produceert samen met Louis D'Esposito, Victoria Alonso, Stephen Broussard, Charles Newirth en Stan Lee. De film draait vanaf 18 juli a.s. in de Nederlandse bioscopen.


Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair