Poll

POLL: Beste Terminator-film na 'T2: Judgement Day'

Rise of the Machines, Salvation of Genisys?

door Bram de Groot om 22:06 in Poll
In 2019 wordt de Terminator-reeks opnieuw herstart, dit keer met Deadpool-regisseur Tim Miller en vooral belangrijk: met James Cameron als producent. Cameron is sinds Terminator 2: Judgment Day niet meer officieel betrokken geweest. Met deze POLL kijken we naar de drie films die sinds T2 zijn verschenen en stellen we de simpele vraag: welke vind jij het beste?

In 2003 verscheen Terminator 3: Rise of the Machines, het derde deel in de reeks en geregisseerd door Jonathan Mostow. In die film werd Kristanna Lokens T-X geïntroduceerd, terwijl Arnold Schwarzenegger gewoon weer de Terminator is. De film was geen overweldigend succes en betekende een einde aan de reeks. In 2009 keerde de franchise terug met McG's reboot Terminator Salvation, met weinig echte verbindingen met de eerdere films. Namen als Christian Bale, Sam Worthington, Bryce Dallas Howard en de digitale cameo van Schwarzenegger konden de film niet redden. Vervolgplannen werden al snel verscheurd. In 2015 was er een nieuwe herstart, met Alan Taylors Terminator Genisys. Deze moest het begin zijn van een alternatieve tijdslijn en ook nu waren er veel nieuwe gezichten, al keerde Schwarzenegger terug als de T-800. Een echt financieel succes bleef uit en ook nu kwam de geplande nieuwe trilogie er niet.

Succes met stemmen!31 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Solid

Avatar

3 was pure uitmelkerij. Genisis was pure shit, en salvation viel wel best mee. Daar probeerde men ten minste een nieuwe weg in te slaan. Vond het er wel allemaal cool uit zien. Maarja had veel beter kunnen zijn. Maar is toch sowieso beter als die 2 andere...

Chris23

Avatar

Battle Across Time


(Verder helemaal eens met Solid)

horizon

Avatar

Salvation is net zo goed als deel twee.

Frietgezicht

Avatar

Sam Worthington is er eentje. Zulke acteer talenten worden maar 1x per week geboren.

Robbepost

Avatar

Horizon -1

Heb overigens wel op Salvation gestemd. Genysis is bagger van een niveau wat je niet heel vaak ziet! Deel 3 inderdaad uitmelkerij. Zelfde principe als 2 maar dan met een bitch.

Ereptile

Avatar

Van alle 3 de keuzes is Salvation het minst ergste geloof ik...

Warhasbegun

Avatar

ik vond salvation nog best een vermakelijke film, dus daar gaat mijn stem heen

Daanminator

Avatar

Gegaan voor Salvation. De toekomst setting sprak me erg aan al miste ik wel het blood & gore wat in de vorige wel zat zoals een hart eruit rukken of oog verwijderen.

Deel 3 was wat mij betreft de minste door het slappe optreden van Nick Stahl. Wat een flutacteur.
Ook de wat grappigere scènes vielen niet in de smaak. Het echte Terminator gevoel werd hierdoor naar de achtergrond verdrongen.

Genisys begon hoopvol met die terugblik op 1984 maar met de introductie van de T-3000 was alle hoop op een goed 2de uur van de film vervlogen mede door slecht schrijverswerk, slecht acteerwerk en over de top actie wat zeker niet thuis hoort in een film als Terminator.

LESS IS MORE staat hoog in het vaandel bij deze films wat actie betreft. Dus geen multiple helicopter crashes en bussen omhoog houden met 1 arm please de volgende keer want dan mag de franchise inderdaad onder de wals en geplet worden om nooit meer terug te keren.

Pronk47

Avatar

Niet zo moelijk,T3 was slecht Genisys was ruk,dus dan is Salvation.

Bintzak

Avatar

Salvation, als het de gore en het donkere uit The Terminator erbij had gehad had het een geweldige film geweest. Maar iedere film moet tegenwoordig kindvriendelijk zijn ;( .

lamoteg

Avatar

Ik zal beoordelen op eerste indruk van de films. Ik haat Nick stahl en jason clarck als John Connor. Dat verpeste voor mij de film al van in het begin begin. Iets wat ik niet had met salvation! Dus mijn stem ga na salvation

Ninsh

Avatar

Waarom geen poll: Beste Blanke,asiaat, homo acteur/actrice?

Vorige week kregen de zwarten ook hun poll waarom wij niet? Wat is dit voor een racistische website?

benjamin

Avatar

Ninsh "Vorige week kregen de zwarten ook hun poll waarom wij niet? Wat is dit voor een racistische website?"
Waarom kom jij naar een site die je zelf racistisch vindt?

Civilian Supreme

Avatar

T3 is de enige die ook echt als een terminator film aanvoelt, het is meer een herhalingsoefening van mindere kwaliteit maar het verhaal is best aardig met een solide einde. Had alleen van regisseur Mostow na Breakdown en U571 veel meer verwacht. Salvation en Genysis sloegen helemaal nergens op. Heb trouwens een bloedhekel aan alternatieve tijdslijnen, dit geeft de schrijvers veel te veel vrijheid en haalt alle spanning weg, want wat maakt het uit wat er gebeurd in het ene universum, dan stappen we toch gewoon over naar een andere. Bij tv serie van the flash ook al zo irritant met earth 1 en 2....
Overigens prima eigenlijk dat ze alles na t2 negeren.

Moviemagic

Avatar

Ninsh "Waarom geen poll: Beste Blanke,asiaat, homo acteur/actrice?

Vorige week kregen de zwarten ook hun poll waarom wij niet? Wat is dit voor een racistische website?"


Dit hadden we zo gestemd op onze wekelijkse FT-clanmeeting. Je kent dat wel. Bier, popcorn en stemmen.

spooklift

Avatar

Terminator 3: Rise of the Machines (2003)

Artificialis

Avatar

Terminator 3: Rise of the Machines.

In vergelijking met de grauwe, duistere en tragische sfeer van T1 en T2 is de vrolijke stijl van T3 erg storend. Op sommige momenten voelt de film aan als een parodie. Maar de film volgt in ieder geval dezelfde formule als de eerdere films: er wordt iemand teruggestuurd in de tijd om een doelwit te beschermen tegen een superieurdere tegenstander. T3 is net als de voorgangers een achtervolgingsfilm en brengt het verhaal verder met de geboorte van Skynet. Het einde is alles behalve vrolijk, de wereld gaat ondanks alles toch ten onder.

Akke Moeka Hara

Avatar

T3 had een scene die me trok, en dat was het einde in die berg met al die oude computers en daarna de lancering van de kernwapens.
Maar verder is Salvation dan de winnaar voor mij, niet super goed maar voornamelijk om de entertainment en replay waarde, en de meerdere goede scenes.

ThomasOMalley

Avatar

Geen stem natuurlijk! Dit zijn precies de films waarvan FilmTotaal ons ongeveer 100x heeft laten weten dat ze compleet genegeerd worden door het nieuwe deel. Waarom dan een poll maken over dit rommeltje? Ennn weer door.

chefry1983

Avatar

Ik stem voor deel 3. Eindelijk eens een sexy terminator ipv een saaie kerel. Salvation was prima te bekijken maar genysis was echt slecht.

Jammer dat bioscopen niet doen aan ''niet goed geld terug" want na het zien van genysis wilde ik mijn geld wel terug eisen

Gigan72

Avatar

Mijn stem gaat dan toch naar T4 salvation.
Was er juist blij mee dat het weer geen tijdreis film was en het gewoon in de toekomst was
Alleen jammer dat de uitwerking niet super top was ... gemiste kans.
T3 is een herhaling van zetten ..al moet ik wel zeggen die achtervolging met die hijskraan is echt goed gedaan ..voor mij 1 van de beste uit de Terminator films

T5....... uhhh tja ... laat maar

Frietgezicht

Avatar

Terminator 3 is op zich nog wel een prima 'verstand op 0-popcorn-film' als je een paar biertjes op hebt. Films die we toen vaker kregen met Arnie alleen krijgen die andere meer waardering omdat dit een deel 3 is in een reeks die geen simpele popcorn-films waren.

Salvation pakt het serieus aan alleen hebben de karakters weinig inhoud, voelt het allemaal leeg aan en krijg je een slechte finale.

Lastig kiezen tussen die 2,ze hebben allebei wel iets en allebei veel gebreken.
Die Genisys is helemaal bagger.

Master Of Films

Avatar

Ninsh "Wat is dit voor een racistische website?"
Wat is dit voor een blanke opmerking!

Decepticon

Avatar

Salvation.

Ik vind het alle 3 mooie actiefilms, ik kan me er altijd prima mee vermaken.
T3 gaf in idd fantastische achtervolging met die kraan en Genisys die scène met die vrachtwagen wat thuis op blu-ray door de huiskamer dreunt, ik ben volgens mij één van de weinige die Genisys een mooie film vind.

Maar Salvation is echt de beste, gewoon een goede film, goed bedacht verhaal van Worthingtons personage en goede setting in de toekomst.

MARB-LES

Avatar


Sam Worthington is er eentje. Zulke acteer talenten worden maar 1x per week geboren.Wat te denken van dhr Jai Courtney nog zo’n mega talent

Ed Crane

Avatar

Battle Across Time dan inderdaad, die heb ik destijds nog in Universal Studio's gezien, was leuk.

T3 is van de drie feature sequels nog het best door te komen. Salvation vind ik het slechts.

Alhoewel... misschien stem ik op Bale's on set freak out, dat was wel echt top.

noah81

Avatar

Genisys was echt heel slecht.
Salvation was wel vermakelijk en deel 3 was eigenlijk wel goed. Vooral die scène met die vrachtwagen die alles aan puin rijd was geweldig.

Sunspot

Avatar

Dan toch Rise of the Machine.

SunChaser

Avatar

Minst slechtste was beter geweest als poll

Gigan72

Avatar

Idee voor een volgende poll
Disney animatie films vs japanse manga films

Goku32

Avatar

Dan ga IK voor Salvation vond het geen slechte film. Met RIP off Arnie hahahahahaha

nieuwslaatste nieuws

meest populair