Algemeen

'The Raid'-acteur naast Dave Bautista in actie-comedy 'Stuber'

Ook Kumail Nanjiani speelt een hoofdrol in de film van 20th Century Fox.

door Zilko Tarici om 21:20 in Algemeen
Voormalig worstelaar en Guardians of the Galaxy-acteur Dave Bautista heeft twee van zijn nieuwe projecten de laatste dagen voorzien van nieuw talent. Als eerste kunnen we jullie melden dat Iko Uwais (The Raid) te zien zal zijn naast Bautista in actie-comedy Stuber voor 20th Century Fox. Bautista speelt een vastberaden rechercheur die een onwetende Uber en de daarbij horende chauffeur Stu (Kumail Nanjiani) confisqueert, waarna een nacht vol geweld en komische taferelen volgt.

Tripper Clancy schreef het script van Stuber en Michael Dowse zal regisseren. Welk personage Uwais precies zal spelen is nog onbekend. Jonathan Goldstein en John Francis Daley produceren de film.

Daarnaast is bekend geworden dat STX Entertainment scenaristen Jon en Erich Hoeber (Red, Battleship) heeft ingehuurd om een nog titelloze familie-comedy te schrijven, waarin Bautista een keiharde CIA-agent speelt die een negenjarig meisje moet beschermen. Bautista en Jonathan Meisner zullen dienst doen als producenten van deze film.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Decepticon

Avatar

Laat het comedy gedeelte maar achter en maak er gewoon een straight up actiefilm van.

Ed Crane

Avatar

Jozua, wat is The Raid toch een goeie actiefilm.

NieuwsFilm

meest populair