Enorme spoiler in nieuwe tv-trailer 'Avengers: Infinity War'

Enorme spoiler in nieuwe tv-trailer 'Avengers: Infinity War'

En wie mag de Wakanda begroeting doen?

Afgelopen weekend verscheen er een uitgebreide tv-trailer voor de aanstaande superheldenfilm Avengers: Infinity War. In de Twitter-versie van die trailer blijkt echter een enorme spoiler te zitten. Check de beelden hieronder, met op 0:24 de spoiler - uiteraard op eigen risico. Onderaan dit bericht overigens twee vermakelijke SNL video's, met T'Challa (Chadwick Boseman) uit Black Panther.


In bovenstaande beelden is kort Josh Brolins Thanos te zien en ondanks dat ze niet oplichten zitten er vijf van de zes Infinity Stones in zijn Infinity Gaunlet. Dit shot werd in de YouTube-versie nog afgesneden. In alle voorgaande spots was Thanos te zien met enkel de Space Stone en Power Stone, maar in het nieuwe shot heeft hij er dus vijf, inclusief de tot op heden nog niet onthulde Soul Stone. Check een screenshots.

SNL - Black Panther
En hieronder ook nog een leuke video's van SNL, met als eerste Shanice (Leslie Jones), Rashad (Chris Redd) en T'Challa (Chadwick Boseman) tijdens 'Black Jeopardy', gepresenteerd door Darnell Hayes (Kenan Thompson). De tweede zoomt vermakelijk in op wie wel en niet de Wakanda-begroeting mogen doen.





NieuwsFilm

meest populair