Diego Boneta pakt hoofdrol in 'Terminator'-reboot

Met Mackenzie Davis een van de belangrijke nieuwe gezichten.

Eind 2019 verschijnt er een zesde Terminator-film in de bioscoop. Deze film zal de laatste drie films negeren en een vervolg zijn op Terminator 2: Judgment Day. Maar dit betekent niet dat er geen nieuwe personages worden geïntroduceerd. Acteur Diego Boneta lijkt een van de nieuwe gezichten te gaan worden.

Volgens The Hollywood Reporter is Boneta in gesprek voor een hoofdrol in de film van regisseur Tim Miller, bekend van het succesvolle Deadpool uit 2016. De Mexicaans-Amerikaanse zanger / acteur is bekend uit de serie Scream Queens, de 2012-film Rock of Ages en de recente Netflix-film The Titan.

Eerder werd Mackenzie Davis aangetrokken. Franchise-helden Arnold Schwarzenegger en Linda Hamilton zijn weer te zien als respectievelijk T-800 en Sarah Connor.

Met James Cameron als producent staat de nieuwe Terminator-film gepland voor 22 november 2019. Recent werd de film met 4 maanden vertraagd, vermoedelijk om meer voorbereidingstijd te kunnen hebben. Deze nieuwe Terminator 3 moet de start zijn van een nieuwe trilogie.



NieuwsFilm

meest populair