Nicolas Cage wil de Joker of Doctor Doom spelen

Nicolas Cage wil de Joker of Doctor Doom spelen

Maar wil jij dat ook?

Ooit speelde hij bijna Superman in Tim Burtons geschrapte Superman Lives, was hij twee keer te zien als de Marvel anti-held Ghost Rider en had hij Big Daddy in Kick-Ass. De dagen voor Oscarwinnaar Nicolas Cage lijken echter geteld, aangezien hij veelal in bedenkelijke b-films te zien is.

In gesprek met JoBlo liet de gevallen acteur weten welke superheldenpersonages hem interessant lijken om te spelen:


"Ik denk dat mijn comic book-dagen een beetje... Ik ben bezig met andere dingen. Maar ik heb altijd gedacht dat ik een geweldige Joker zou zijn, en ik heb altijd gedacht dat ik een goede villian zou zijn in een van de Marvel-films, zoals Doctor Doom. Maar bij Doctor Doom moet je dat masker dragen. Het verhaal dat leidt tot Doctor Doom was interessant geweest. Als ik nu zou terugkeren naar die wereld dan zou het vermoedelijk als een slechterik zijn."

Het heeft er alle schijn van dat Cage openlijk solliciteert naar een rol als slechterik. Naast dat er een losstaande Joker-film in ontwikkeling is, is er bij 20th Century Fox een film in de maak rond Doctor Doom. Overigens leent Cage binnenkort zijn stem aan Superman in de animatiefilm Teen Titans Go! To the Movies.

Wat zeg jij? Nic Cage als de Joker of Doctor Doom? Of een andere slechterik?

NieuwsFilm

meest populair