Melissa McCarthy maakt actiekomedie 'Super-Intelligence' met New Line Cinema

Melissa McCarthy maakt actiekomedie 'Super-Intelligence' met New Line Cinema

Kunstmatige intelligentie is niet te vertrouwen!

Hoewel ze eerst werk gaat maken van stripboekverfilming The Kitchen, bericht The Hollywood Reporter dat comédienne Melissa McCarthy de actiefilm Super-Intelligence aan haar lijst met aankomende projecten heeft toegevoegd. Hierin zal ze de hoofdrol spelen, terwijl haar man Ben Falcone de regie op zich neemt. De productie is in handen van New Line Cinema.

Super-Intelligence is geschreven door Steve Mallory (Identity Thief) en volgt Carol Peters, een voormalig bedrijfsmanager wier incompleet leven ondersteboven komt te staan wanneer ze door 's werelds eerste kunstmatige superintelligentie geobserveerd wordt. Er is daarnaast een kleine kans dat deze nieuwe creatie de wereld wil overnemen...

Mallory is overigens verantwoordelijk voor andere projecten die McCarthy met Falcone maakte, waaronder Tammy en The Boss. Dit wordt de vierde film die het stel samen zal maken, de opnames beginnen in juli. Later dit jaar komt hun derde creatie uit: Life of the Party. Deze mei verschijnt de komedie in de Amerikaanse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair