Video

Nieuwe 'Ocean's 8' trailer!

Sandra Bullock en gang.

door Bram de Groot om 06:00 in Video
Warner Bros. Pictures en Village Roadshow Pictures hebben een gloednieuwe trailer vrijgegeven voor het aanstaande Ocean's 8, de compleet vrouwelijke spin-off/vervolg op de bekende Ocean's 11 filmfranchise. Bekijk de trailer voor Ocean's 8 via de speler hieronder!

Met rollen voor Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Helena Bonham Carter, Rihanna, Sarah Paulson, Awkwafina en Mindy Kaling als de acht vrouwelijke dievegges mag de cast uit de film van regisseur Gary Ross niet anders dan indrukwekkend genoemd worden. Andere rollen zijn voor Damian Lewis, James Corden, Dakota Fanning en Richard Armitage. Ocean's 8 draait vanaf 21 juni in de Nederlandse bioscoop.


In de vierde Ocean's-film na Ocean's Eleven (2001), Ocean's Twelve (2004) en Ocean's Thirteen (2007) zien we hoe Bullocks Debbie Ocean, de zus van Danny Ocean (George Clooney), een bende dievegges moet verzamelen om samen een ketting te stelen tijdens de Met Ball in New York City, om zo een vuile galeriehouder te ontmaskeren.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

Een Chick Flick deze sla ik over

comkees

Avatar

Onder een andere titel waarschijnlijk een leuke film geweest .

Master Of Films

Avatar

Gaaaap. Ik ben uitgekeken op Sandra Bullock & Anne Hathaway.
Rihanna & Awkwafina kan ik niet als actrices serieus nemen. Sowieso al vind ik dat ze hun muziek artiestnamen niet moeten gebruiken maar hun echte namen. Ik begrijp dat het niet zo eerlijk is want b.v. Nicholas Cage gebruikt ook een nep naam. The Cage heeft een reden ok.

En dan nog vreselijke James Corden. Wat mij meteen moest denken aan Mark Kermode en zijn James Corden Peter Rabbit rant.

Alleen Cate Blanchett is de beste top actrice van de gehele vrouwelijke (en mannelijke) cast, waarom doet zij mee?
Kortom, ik ben niet blij met de cast. Er lopen veel betere actrices rond, in alle huidskleuren I might add.

SeanDeNiro

Avatar

Wat een gedrocht van een "film". Vrouwen hebben geen humor, zijn a-technisch en ook niet echt actie film materiaal.
Bullock begint steeds meer op een marmot te lijken.

ThomasOMalley

Avatar

SeanDeNiro nog een paar weken en dan is het Moederdag. Als je wilt breng ik je moeder graag een bezoekje, ik denk niet dat ze erg trots is op wat voor miezerig en respectloos ventje ze heeft opgevoed.

NieuwsFilm