Werk aan 'Jumanji 3' van start

Werk aan 'Jumanji 3' van start

Mogelijk in december 2019 in de bioscoop.

Echt een verrassing is het niet: er komt een derde Jumanji-film. Sony kondigde een paar jaar geleden aan dat er een vervolg op de culthit Jumanji zou komen en afgelopen december ging Welcome to the Jungle dan eindelijk in première. Met succes, want niet alleen werd de film goed ontvangen, ook verdiende die bijna 1 miljard dollar wereldwijd.

Nu laat Johnson weten dat de derde film er gewoon gaat komen en dat het werk eraan begonnen is. Het zal weer aan Jake Kasdan zijn om plaats te nemen in de regisseursstoel en als scenarioschrijvers keren Jeff Pinkner en Scott Rosenberg terug. Zij zullen het verhaal een nieuwe draai moeten geven, die het derde avontuur net zo creatief en leuk maakt als de tweede film.

Die veranderde het uitgangspunt al, door zich in de spelwereld van Jumanji af te spelen, in plaats van in de gewone wereld. Het is niet zeker waar de derde film om zou kunnen draaien, maar daar zal snel duidelijkheid over moeten volgen. Naar het schijnt wil Sony dat de film met de kerst van 2019 al in de bioscopen draait.

Vanaf 2 mei is Jumanji: Welcome to the Jungle te koop.



NieuwsFilm

meest populair