Algemeen

De nieuwe Terminator, Vin Diesel als Bloodshot en meer!

Ook met de jonge Nick Fury.

door Bram de Groot om 06:39 in Algemeen
De afgelopen periode plaatsten we al heel wat fraaie grafische weergave van toekomstige personages in films. Denk maar aan Channing Tatum als He-Man en John Boyega als Blade en Scott Eastwood als Wolverine en Kristen Wiig als Cheetah. Dit keer hebben we de nieuwe Terminator, de held Bloodshot en een jonge Nick Fury. Allen gemaakt door de ondertussen bekende BossLogic.

De nieuwe Terminator
Van het weekend werd duidelijk dat Gabriel Luna, bekend uit de tv-serie Marvel's Agents of SHIELD, een nieuwe Terminator zal gaan spelen in de nieuwe Terminator-film van Deadool-regisseur Tim Miller en terugkerend producent James Cameron. Check hieronder een eerste schets van BossLogic:


Bloodshot
Recent werd duidelijk dat Vin Diesel de titelrol gaat spelen in Sony's Bloodshot. Hieronder zie je een fraaie afbeelding van Diesel als de krachtige held uit de strips van Valiant Comics.


Jonge Nick Fury en Agent Coulson
En ook aardig is de weergave van Samuel L. Jackson en Clark Gregg als de jongere Nick Fury en Agent Coulson. Beide acteurs keren terug voor Marvel Studios' Captain Marvel. Deze speelt zich in het verleden af, in de jaren 90.
6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

poster van Nick Fury en Agent Coulson is goed gedaan

Akke Moeka Hara

Avatar

Dus Luna speelt een simpele T-800?
Denk het niet, maar hoop niet dat ze hem te Star Trek achtig maken zoals Lôken in T3 die van alles uit dr armen toverde en verschillende yoga standjes in de plee deed tegen Arnie.

Sunspot

Avatar

^

Of misschien een hybride zoals die Marcus in Salvation. Vond die hybride wel interessant, was het enige goeie zowat, dat gevecht tussen hybride en T800 was ook vet.

Dat je Marcus ook echt hoorde inspannen met schreeuwen en zo.

zeurminator

Avatar

Huh? Die poster van Captain Marvel is gewoon een gefotoshopte versie van Pulp Fiction met Jackson en Travolta.
#beetjegoedkoop

Sunspot

Avatar

^

Say what again. SAY WHAT again! And I dare you, I double dare you motherfucker! :D

NieuwsFilm

meest populair