De nieuwe Terminator, Vin Diesel als Bloodshot en meer!

Ook met de jonge Nick Fury.

Bram de Groot 16 april 2018 06:39 in Algemeen
De afgelopen periode plaatsten we al heel wat fraaie grafische weergave van toekomstige personages in films. Denk maar aan Channing Tatum als He-Man en John Boyega als Blade en Scott Eastwood als Wolverine en Kristen Wiig als Cheetah. Dit keer hebben we de nieuwe Terminator, de held Bloodshot en een jonge Nick Fury. Allen gemaakt door de ondertussen bekende BossLogic.

De nieuwe Terminator
Van het weekend werd duidelijk dat Gabriel Luna, bekend uit de tv-serie Marvel's Agents of SHIELD, een nieuwe Terminator zal gaan spelen in de nieuwe Terminator-film van Deadool-regisseur Tim Miller en terugkerend producent James Cameron. Check hieronder een eerste schets van BossLogic:


Bloodshot
Recent werd duidelijk dat Vin Diesel de titelrol gaat spelen in Sony's Bloodshot. Hieronder zie je een fraaie afbeelding van Diesel als de krachtige held uit de strips van Valiant Comics.


Jonge Nick Fury en Agent Coulson
En ook aardig is de weergave van Samuel L. Jackson en Clark Gregg als de jongere Nick Fury en Agent Coulson. Beide acteurs keren terug voor Marvel Studios' Captain Marvel. Deze speelt zich in het verleden af, in de jaren 90.
NieuwsFilm